Årets stora fråga för Call of Duty-tillbedjare är om #Infinity Ward får förtroende att knåpa ihop #nästa del, som i vanlig ordning väntas dyka upp i november. Det är fullt möjligt att svaret är nej, att det istället blir den färska studion #Sledgehammer Games som får äran.

Företaget söker medarbetare och arbetsbeskrivningen för tjänsten som community manager frågas om man är sugen att jobba med "nästa Call of Duty-spel". Såvida det inte dyker upp någon titel innan den så gott som obligatoriska november-releasen lutar det alltså åt att Sledgehammer axlar Infinity Wards mantel.

Så sent som förra veckan ryktades det att nästa spel i serien blir en föregångare till #Modern Warfare. Ett annat rykte spekulerade i motsatt tidsriktning: ett Call of Duty i rymden.

#Activision-ägda studion Sledgehammer Games bildades för ett drygt år sedan av #Dead Space-medarbetarna Glen Schofield och Michael Condrey. En titt på hemsidan undanröjer alla tvivel om att de faktiskt snickrar på ett Call of Duty, men om det blir årets "ordinarie" version eller något annat är ännu inte officiellt bekräftat.