Vi vet. Du älskar FZ lite extra just nu tack vare alla tävlingar. Men vi är fåfänga och vill få ännu mer uppskattning. Därför bankar vi denna gång på den riktigt stora trumman med en tävling vars prisbord får själva jultomten att rodna av skam över sin anorektiska julklappssäck. Eller vad tycks om följande förstapris:

  • 1 lcd-tv på 40 tum

  • 1 Playstation 3

  • 1 Nintendo DS

Ett svulstigt gamingpaket alltså - inte så illa om vi får säga det själva. Men tröstpriser då? Jodå, andra till tionde plats sopar hem varsitt presentkort på 500 kronor hos MediaMarkt. Och, icke att förglömma - nästa vecka blir det en ny tävling med ännu fetare priser!

Du vill delta. Det gör du genom att hålla utkik efter särskilda symboler som dyker upp här på FZ lite då och då. Vilken sida de håller till på varierar, så flitigt surfande lönar sig. När en symbol dyker upp klickar du på den, varpå du kommer till en tävlingssida med en fråga som du gör klokt i att svara rätt på. (Du kan även nå tävlingssidan via en gul länk uppe i vänstermenyn.) Rätt svar ger poäng, den som samlat flest poäng när tävlingen är slut vinner.

När du klickar på en symbol kommer du till en sida med tydlig information om hur du går tillväga. Tävlingen pågår till och med söndag den 14 december. Lycka till!