Ursäkta rör... äh va klyschigt! Håll i hatten, kodaporna är lösa och vi har slut på bananer. Återkommer strax.

Måndagar är den värsta dagen på veckan. Det kan få argumentera emot så att samtidigt stänga ner forumet på din favoritspelsajt för lite planerat underhåll kanske kan bli droppen som får bägaren att rinna över. Fast börja inte imitera Falling Down, vi är snart tillbaka och då med ett tokfräscht utseende som matchar resten av sajten och med en handfull riktigt trevliga funktionella nyheter. Eller vad sägs om bland annat en smidigare citatfunktion, valmöjlighet mellan trådar och kategoriserad vy samt bättre överblick över senaste och heta trådar?

Snart i en webbläsare nära dig

Medan du väntar på att få snacka av dig om helgens eskapader kan jag rekommendera ett besök i filmarkivet där närmare sju tusen trailers och utvecklardagböcker väntar. Den mest visade den senaste veckan är en gameplay-rulle från #L.A. Noire.

[video=7179]

Gameplay från Rockstars deckare.

När du sett allt där är artikelportalen nästa anhalt där recensioner av #Killzone 3 och svenska #Magicka borde hålla dig sysselsatt en stund. Glöm heller inte förhandstittarna av #Duke Nukem Forever och #Dragon Age 2. Slarver!

Japp, vi har spelat Duke Nukem Forever!

Så, nu kan du i alla fall inte säga att vi lämnade dig i sticket. Håll nu bara ut en stund till så ska allt vara på sin plats.

Vi ses på forumet!

Skicka en rättelse