Vinn en betanyckel till Cataclysm!

I Cataclysm, den tredje expansionen till omåttligt populära World of Warcraft, har den smått otrevliga draken Deathwing återvänt och som en del i hennes entré har världen satts i brand. Inget är sig likt och det kommer att krävas att Azeroths allra starkaste hjältar hjälps åt för att tukta den bevingade besten. Blizzard har inte sagt när tillägget ska släppas men mycket tyder på att det blir lagom till julhandeln. Du har dock chans att se dig om i brända världen redan nästa vecka. Vi har fått tag i 100 inbjudningar till det stängda betatestet som vi nu tävlar ut.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=98223&w=605&h=300&s=0&f=1&a=UxOWZhMzIzNz" alt="Bild 98223" title="Bild 98223" style="border: 1px solid black"></img>

För att delta krävs det att du har ett World of Warcraft-konto, om du vinner får du en kod som aktiverar betatestet efter att du har loggat in på Battle.net. Klienten finns tillgänglig till både pc och Mac, du väljer vilken du vill hämta hem när Cataclysm-ikonen dyker upp bland dina spel. Först måste du dock svara rätt på våra frågor. Du har fram till midnatt på söndag på dig.


Priserna

1:a - 100:e pris

1 st nyckel till det stängda betatestet av World of Warcraft: Cataclysm


Skicka en rättelse