Vinn Razer Naga MMO Gaming Mouse!Musen som gör ditt tangentbord överflödigt

Naga är inte bara irriterande fiskfulingar i World of Warcraft, det är också en mus från Razer och den har nästan lika många knappar som nämnda blöthuliganer har fjäll. Med inriktning mot massiva onlinespel är den utrustad ned så många tryckpunkter så att ditt tangentbord ska bli överflödigt. Under huven ser en lasersensor på 5600 dpi till att siktet inte slinter under raiden.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=161060&w=9999&h=200&s=0&f=..." alt="Bild 161060" title="Bild 161060" style="border: 0px" class="eos-inline-image"></img><img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=161059&w=9999&h=200&s=0&f=..." alt="Bild 161059" title="Bild 161059" style="border: 0px" class="eos-inline-image"></img>

Fem personer kan ha turen att bli välutrustade lagom till att World of Warcraft: Cataclysm släpps senare i år, det gäller bara att svara rätt på frågorna och slå ett lyckat tärningsslag mot din tur.

Vinnarna

  • Tommie Holmlund

    Med denna mus kan jag äntligen spela med en hand, och med den andra handen samtidigt göra någon av alla de saker jag borde göra istället för att spela.

  • Daniel Arvidsson

    Jag vill ha musen och kolla om det döljer sig en extra frostbolt bakom varje lucka.

  • Georg Åström

    *Generiskt svar om varför jag förtjänar priset och en liten snyfthistoria om hur jag är en fattig student*

  • Erik Åkerhjelm

    Min Mac-mus har bara en knapp, jag känner att jag behöver minst 16 till.

  • Petter Westin

    Jag behöver massor med knappar för att hålla mina kamrater vid liv nu när Deathwing kommer upp ur djupet!

» Razer Naga på webben

Priserna

1:a - 5:e pris

  • Razer Naga MMOG Gaming Mouse