Julhetsen - hårda paket från FZ och Webhallen!Nya priser varje dag fram till jul

Även om den där tomten brukar dämpa det värsta ha-begäret skadar det knappast med en extra julklapp. Här på FZ gillar vi hårda paket, därför har vi övertalat Webhallen att fylla vår julklappssäck med idel hårda klappar. Och utdelningen börjar redan i dag.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=165900&w=300&h=240&s=0&f=1&a=I3MTk3YTljOG" alt="Bild 165900" title="Bild 165900" style="border: 0px" class="eos-inline-image"></img>Vinn ett exklusivt exemplar av Gran Turismo 5 och ett presentkort på Webhallen värt 350 kronor!

Varje dag fram till jul kör vi en ny jultävling, med priser från FZ och Webhallen i potten. Vi inleder lugnt med ett exklusivt exemplar av det Playstation 3-exklusiva racingspelet Gran Turismo 5, förpackat i svartlackad plåtlåda innehållande en fotobok, en nyckelring med mera. Du kan dessutom vinna ett presentkort som låter dig shoppa loss för 350 kronor på Webhallen.

För att hitta rätt svar på dagens frågor (se nedan) använder du förslagsvis länkarna nedan. Om du inte vinner dagens tävling, eller om priserna inte frestar, bör du hänga med i de kommande tävlingar. Inte minst för att vi blir generösare ju närmare julafton vi kommer. Räkna alltså med ett eller annat riktigt fint pris!

FZ:s julkalender

Gran Turismo 5-recensionen

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?m=2&i=165899" alt="Bild 165899" title="Bild 165899" style="border: 0px" class="eos-inline-image"></img>


Priserna

En person vinner:

- Gran Turismo 5 i exklusiv metallåda

- Webhallen-presentkort, värde 350 kr