Försvara FZ:s och Sveriges färger i en multiplayer-turnering i den brittiska huvudstaden.

Är du galet bra på shooter-spel på konsol? Kan du vara ledig tre dagar i maj? Går du över lik för att vinna? Då har vi ett erbjudande på gränsen till det oemotståndliga – åk till London och lira (läs: vinn) en multiplayer-turnering i #Brink.

Åk till London och kriga i Brink.

Övertyga oss om att du är rätt skaffad att representera FZ:s, Sveriges och Nordens färger i en turnering i London den 4-6 maj, där du och tre andra från FZ möter lag från hela Europa, och där vinnarlaget belönas med varsin Xbox 360 eller PS3:a samt varsitt exemplar av Brink. Spelet körs på Xbox 360 och vi söker dig (eller er, om ni är ett par samspelta kompisar) som är grymt bra på FPS-spel på konsol och verkligen älskar att vinna. Har du det som krävs? Släng då in en ansökan, vinnarna drar vi den 16 april. Resa och logi ingår.

[video=6996]

För att delta måste du:

  • Vara minst 18 år gammal

  • Ha ett giltigt pass

  • Ha möjlighet att vara i London den 4-6 maj

Om du väljs ut måste vi av bokningstekniska skäl ha en del information av dig (namn, telefonnummer, passnummer, födelsenummer, med mera). Vi kommer skicka dig en blankett som du skriver under och som du snarast måste skicka tillbaka till oss via vanlig post. Vi återkommer med detaljer kort efter att representanterna utses, vilket sannolikt blir redan på söndag.


De utvalda är...


Skicka en rättelse