Berika ditt hem med en ny konsol, mus, musmatta och en hög Tron-prylar.

Nästa vecka släpps filmpaketet Tron Legacy Superset i Sverige, och för att fira releasen har vi skakat fram ett prispaket väl värd en skvätt ansträngning. Förstapristagaren vinner en motivlackad Playstation 3, plus filmpaketet, plus spelet #Tron: Evolution, plus en exklusiv Razer-mus med tillhörande musmatta, plus ett soundtrack.

Film, spelmus och musmatta, spelet Tron Evolution, en PS3:a och en remixad version av filmens soundtrack kan bli dina!

Inte illa! Gnugga geniknölarna och svara rätt på frågorna nedan så är du med och slåss om ett prisbord av riktigt hög klass. Lycka till!

[float="right"]©Disney[/float]


Priser

1:a pris

  • Playstation 3 lackad med Tron-motiv

  • Tron Legacy Superset (blu-ray, dvd, e-copy)

  • Tron: Evolution (PS3 eller 360)

  • Razer-mus och musmatta med Tron-motiv

  • Tron-soundtracket

2:a – 5:e pris

  • Tron Legacy Superset (blu-ray, dvd, e-copy)


Vinnare

1:a pris

  • @kow
    "Genom lite rödtjut & högläsning av lite assemblerkod så kan man få SHODAN från System Shock att bli gravid med the "Tron Guy". Jag tror nog att avkomman skulle bli helt jävla perfekt för rollen."

2:a – 5:e pris


Självklart ;) 28/04 Tio-fyra! 20/04 Lite trist att det numera enbart verkar vara oseriösa svar som eftersöks i tävlingarna. Eftersom jag givetvis är en gammal sur gubbjävel ska hädanefter allt deltagande i dylika aktiviteter enbart ske medelst absurd och obskyr könshumor. 20/04 Åter - jag är jätteledsen för att vi gjorde en miss. Du kan lugnt fortsätta delta, vi kör uppskattningsvis 50-talet tävlingar per år och det är ytterst sällan såna här missar förekommer. Nej, regeln ska följas. 20/04 Är det möjligt att i framtiden kunna tumma på denna regel (skriva mer än 20 ord) och vinna eller är det här bara ett "happy mistake"? :) Värdig vinnare, grattis till er som vann! Skrev detta som motivering: 20/04 Löjligt att FZ inte ens kan följa sina egna regler, känner mig inte alls sugen på att vara med i fler tävlingar när man inte vet vad som gäller längre. Trodde ni var bättre än så FZ..... 19/04 Hade ändå inte vunnit, men vafan bowling är ingen sport. 19/04 Som jag sa här (http://www.fz.se/forum/artikelkommentarer/fzs-tron-och-ps3-tavling-avgjord-159432/post-1429836) - det är en miss av oss att vinnaren använde fler än 20 ord och vi ber tusen gånger om ursäkt för det. Vi lär av vårt misstag och lovar bot... 19/04 Tur att ni väljer en vinnare som inte följt REGLERNA ni själva skrivit upp varje gång. Det är alltså fritt fram att bryta mot reglerna eftersom man kan hoppas ni väljer en som vinnare ändå? Då är det ju ingen idé att ens ha någon regel om hur många ord... 19/04 japp, tom innanför " " var det fler en 20 ord.. om man nu orkar bråka om det. hehe, de kanske borde skrivt max ca20 ord.. lol Grattis till vinnarna vilketsom! 19/04
Skicka en rättelse