Efter att ha korat både tidernas spelhjälte och sidekick är det nu dags för skurkarna - vem är den värsta elakingen någonsin?

Tidernas spelhjälte har korats, likaså den bästa sidekicken, men vad vore de utan ett gemensamt mål. En överfuling som på ett eller annat sätt måste nedgöras, annars går det illa. Nomineringarna för tidernas bästa spelskurk är nu klara och 124 kandidater väntar ivrigt på att omröstningen ska dra igång. Det gör den nu!

Skicka en rättelse
Stod mellan Donkey Kong, Sarevok och Kefka för min del. Fick bli Kefka i slutändan, få saker är lika ont som hans vansinnesskratt. :) 16/05 Vlad? Är det bara jag eller har den stapeln totalt skjutit i höjden? Vill minnas att den inte ens syntes förra gången jag kollade. Ingen har skrivit Vlad i kommentarerna heller. Weird. O_o 16/05 Nästan 15% på vlad från Magicka? Kan det här verkligen stämma? Har bara spelat demot själv, men jag har aldrig ens hört talas om att han skulle vara så märkvärdig. Hmm... 16/05 Dr Wily. Go go go! 16/05 Sephiroth är en jrpg-tönt i jämförelse med Shodan! (Japp, jag har spelat både System Shock 2 och FFVII.) Jag kan nästan svära på att de som faktiskt genomnjutit System Shock 2 skulle välja Shodan utan att tveka, tyvärr verkar det som ytterst få faktiskt... 16/05 Instämmer. Vad jag säger till mina polare och hur man beter sig på ett forum är inte samma sak. Bättre att tänka en extra gång innan man skriver något alls. 16/05 Man kan gott diskutera utan att uppröra folk. Kallar du det "ingen stämning" så är vi väl helt enkelt olika på den punkten. Att håna sina motspelare tycker jag bara är barnsligt. Om man gör det privat med liksinnade kan det väl vara en "kul grej" men... 15/05 [b]KANE LIVES IN DEATH! KANE LIVES IN DEATH! KANE LIVES IN DEATH![/b] http://www.ryansgoblog.com/images/kane_command_conquer.jpg (http://www.ryansgoblog.com/images/kane_command_conquer.jpg) Kane är enkelt den bästa skurken. Han är en motiverande karaktä... 15/05 http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/Jon_Irenicus Fick mig att börja spela spelet igen! =) 15/05 Tror folk har lite mer skinn på näsan än så, man hinner knappt starta ett spel nuförtiden utan att bli kallad både det ena och det andra. De som måhända kan känna sig lite förolämopade är väl Sephiroth anhängarna annars kan jag verkligen inte se mer har... 15/05