Under fem dagar presenterar FZ spelåret som ligger framför oss och vilka titlar du definitivt inte bör missa. Håller du med oss?

Framtiden är här och FZ-redaktionen ägnar de kommande fem dagarna åt att berätta om drömtitlarna vi tror kommer definiera 2012 som ett spelår att minnas. FZ Play står för showen och en ny fullmatad film publiceras varje eftermiddag klockan 15:00, till och med fredag.

Vi går ut hårt med – bland annat – en svävande dystopi, spelvärldens främsta äventyrare och en helvetiskt efterlängtad release. Och bäst av allt? Det här bara början. Så luta er tillbaka och njut av den fantastiska framtiden. FZ tänker i alla fall inte missa en sekund av den.

Vilka spel ser du mest fram emot? Snacka av dig i kommentarstråden.

Se den högupplösta versionen här!

Haha Diablo 3 ser ju fett crappigt ut! 23/01 varför slänga sig med uttryck man inte ens kan uttala..? upphaussade uttalas som upphåsade, inte som i house... verkar bara överpretentiöst och obildat. annars var det bra, även om det är bra att variera tonläget på rösten för att inte göra det för mono... 18/01 Kingdoms of Amalur kommer bli WICKED SICK! Får känslan av att spelet ger den där härliga Fable 1 känslan som man så länge saknat. Men, det kanske bara är jag som känner så ;) 17/01 Är det bara jag som ser fram emot Kingdoms of Amalur: Reckoning? 17/01 kolla han på youtube. Då föredrar jag mycketmycketmycket hellre Morgan freeman :D Men Fz gjorde en bra video, vi kan inte kräva att det ska vara en mäster video som kostade 10 M att göra. De gjorde detta skitbra! 17/01 Baby, I was born this way. ;) Får se till att skaffa mig en häftig förkylning. 17/01 På Svenska! Det hade varit extraordinärt och exotiskt. :D Något för spelåret 2013? 17/01 ett decennies utveckling, där varje beslut vägts i guldvåg.. lol 17/01 SSX ser jag fram emot.. lite sköna snowboardtricks i arcade miljö. Hoppas de hittat tillbaka till känslan i SSX tricky så blir jag helnöjd. Colonial marines är redan nämnt, hoppas jag också på. D3 ska spelas men är faktiskt lite osäker på hur kul jag... 17/01 Undrar vad det skulle kosta att hyra in Sir David Attenborough, världens i särklass bästa berättarröst till nästa film? Inget ont om rösten i denna videon men där ligger du i lä! ;) 17/01
Skicka en rättelse