FZ fortsätter att bocka av det kommande årets häftigaste spelreleaser och serverar ytterligare ett knippe guldklimpar att hålla ögonen på.

FZ har hunnit halvvägs in i genomgången av 2012 års hetaste spelreleaser. Vi har redan hunnit avverka storheter som #Bioshock: Infinite, #Diablo III och #Mass Effect 3. Vad mer kan vi berätta om? Mycket mer, visar det sig. Den fjärde delen ser ni samma tid i morgon och på fredag väntar en bombastisk final.

Idag tar vi oss an bland annat två tunga återkomster som längs vägen ifrågasatts av de kräsna fansen. Vi besöker också en, milt uttryckt, udda stad som blir skådeplatsen för det kommande årets mest otippade rollspelsrelease. Efteråt ser vi så klart fram emot att dissa och hissa spelen med er i kommentarstråden.

Se den högupplösta versionen här!

Nu ser jag jäkligt fram emot Max Payne 3 23/01 Jag håller med om att han kan se lite löjlig ut, men, Ja! Jag tycker han ska se likadan ut. Det är en del av hans charm, personlighet och det är den Maxp jag lärde känna för första gången. Utan hans mänskliga utseende skulle han se ut som vilken hollywo... 20/01 Förutsätter nästan att Guild Wars 2 dyker upp i senare klipp. :p Trevligt innehåll än så länge dock, keep it up! 19/01 Tycker ni har glömt Alive av Ubisoft som man väntar efter fler nyheter ifrån, annars tycker jag ni har missat Far cry 3 framför allt! ser ut att bli ett underbart spel bara dom inte kör trailern snygg och spelet litet tråkigt och ganska värdelöst *host... 18/01 Tycker du verkligen att han skulle se ut som förut? Jag tyckte han såg ganska löjlig ut om jag ska vara ärlig :P Som om han precis tagit en jätte-jätte-jätte-sur godis! http://www.virginmedia.com/images/max-payne-gal-431.jpg 18/01 Lite förvånad över valet av musik till alla Hitman Absolution trailers.. Vart är Ave Maria eller den klassiska musik som alltid varit med i alla trailers. 18/01 Jag blev riktigt intresserad av det faktiskt. Jag tror det kommer att bli årets överraskning :) 18/01 Kunde de inte låtit MaxP få vara död när de ändå inte kunde låta han se ut som han gjorde. Jag menar varför fan inte? Egentligen är det Remedys fel. De förändrade han redan i tvåan. Visst, inte så mycket men de satte bollen i rullning :( 18/01 om det inte kommer nå rocket launcher lr dylikt till nya cs tänker jag mest troligt testa det, och som andra har nämnt...GW2 !!! 18/01 Tyckte Prey 2 såg intressant ut :) 18/01
Skicka en rättelse