Erik och Anabelle tar värvning hos separatisterna.

Erik Cedervall och Anabelle Lancelot är på plats i Los Angeles och det hela rivstartade i går kväll med EA Play. En ganska förväntad presskonferens där den stora överraskningen var Josef Fares nya spel A Way Out och hur Battlefront 2:s extramaterial ska vara gratis.

Erik och Anabelle fick dessutom ta värvning i separatisternas droid-armé och du kan se honom panga stormtroopers i klippet nedan. EA tyckte dock att det var en bra att idé att köra dunka-dunka medan folk lirade. Hör mer analyser i deras sammanfattning av EA Play-dagen nedan.

Jag hade tyckt att DICE's Battlefront-spel var aspeppande om dom verkligen körde mer Battlefield-stajl immersion och mindre arkadigt. Att få den nivån av immersion som t.ex. Battlefield 1 har fast i SW universumet. Men ist blev det, av begripliga själ... 17/07 Det kommer att vara väldigt snyggt på en Xbox Scorpio! 11/06 Såg det, en sak ikryssat. 11/06 Tycker det ser jävligt coolt ut, dock känner jag mig oroad för planen. De känns som det är för många och för OP. I BF1 så är det nästan alltid samma sak, finns det plan sitter några i dessa hela matchen utan att någon i regel skjuter ned dem och de bara... 11/06 @Freffo: Visades väldigt mycket FPS i gameplay trailern som släpptes :) 11/06 Vill gärna att man kan springa fram till ett fordon och sätta sig i det i alla spellägen. Saknar det från det originella SW:BF2. Sådan nostalgi, då är jag såld! Det är överlag annars som det förra spelet om jag kollar grafiken och ljudet. Väldigt bra... 11/06 Jag längtar. Jag är en gammal OT-människa och har inte så mycket för PT-filmerna men jag ser fram emot att spela som Darth Maul och andra PT-karaktärer. Det ser riktigt kul ut. 11/06 Jag tycker det ser mycket spännande ut. De verkar ha fixat till det som var fel med första. Till exempel att flyga ser jäkligt kul ut nu; inget autoaim där. Banan ser väldigt cool ut dessutom. Då jag är en stor Star wars-nörd så kommer jag nog köpa det... 11/06 Blir faktiskt lite småsugen att spela spelet bara för att utforska stadsmiljöerna. Det ser bra mycket mer intressant ut än föregångaren. 11/06
Skicka en rättelse