Calle och Emil från E3: "Lovande, men väldigt svårt att göra någon bedömning av."

Calle Johansson-Sundelius och Emil Åkered hann inte mer än landa i Los Angeles i går innan de begav sig till EA Play-eventet för att spela Battlefield V. De fick spela pc-versionen, och spelläget var det nya Grand Operations på ett slagfält förlagt till ett vintrigt Narvik.

Gossarna bjuder på två filmer: en knappt halvtimme med oklippt gameplay, och en där de berättar om sina intryck. Varsågoda:

Ser ju makalöst snyggt ut. Men som dom flesta säger, en röra av explosioner och text. Första känslan är ljummen. 12/06 Går för mycket åt deathmatch-hållet och för mycket bort från taktik och positionering etc imho. 11/06 Inte alls imponerad av detta. Inte omöjligt att det kan vara kul men ger då inget köpsug. 11/06 https://i2.wp.com/www.wishesgreeting.com/wp-content/uploads/2017/12/boromir_inappropriate_birthday_meme1.jpg 11/06 @dali: Kan till viss del hålla med. Det händer mycket på skärmen. Men sen är det alltid skillnad på att titta på ett spel och spela det själv. Dock vill jag poängtera att det är mycket långsammare än t.ex CoD och liknande spel. 11/06 Som en gamer som inte spenderar så mycket tid med FPS längre slås jag verkligen av hur vacker grafiken är. Men bara att kolla på detta och liknande spel är det stor förvirring för mig. Jag håller med er att det är rörigt bara av att kolla på när ni spel... 11/06 Ser lovande ut. Men fortfarande långt kvar och mycket som kan komma och ändras. Ska bli spännande fortifications, hur kommer påverka spelet osv. Gillar att det läggas mycket krut på att hjälpa din squad och att hålla ihop. 11/06 @Redstar: Kosmetiskt, dom sa att dom aldrig ska införa något som man kan köpa för riktiga pengar som ger någon form av fördel i spelet. 11/06 Såg generiskt och halvtrist ut. Tyvärr. 11/06 Bf1 höll mig intresserad till strax innan första dlc:t dök upp, då var jag proppmätt på upplevelsen redan och lade ner spelet. Det ska bli intressant att se vad som händer i BF5, speciellt ska det bli intressant att se var DICE tänker plocka in pengarna... 11/06
Skicka en rättelse