Högupplöst pang pang i Washington DC.

"Va, The Division 2 igen?" tänker nog någon. Var lugna, vi har inte blivit tokiga! Efter vår första spelstund blev det ytterligare en möjlighet till lirande under årets E3 – på pc den här gången, med utrustning för inspelning av eget gameplay.

Om själva spelet är inte mycket mer att säga ställt mot när vi premiärlirade på Xbox One X. Det handlar om samma capture control point-uppdrag i Washington DC, där undertecknad åter lägger labbarna på den tunga demolition-klassen. Det innebär granatkastare, automatgevär och en specialförmåga i form av klusterbomb.

Flytet på pc är trevligt, utan några nämvärda hack eller prestandaproblem – samma sak kan dock sägas om spelstunden med Xbox One X. Huruvida titeln ser märkbart bättre ut med grafikmusklerna från ett icke namngivet Radeon-kort är svårt att säga, minnesbilderna från första omgången räcker inte riktigt till.

Spana in en komplett runda från E3-slingan samt ytterligare diskussion i videoklippet ovan!

De pratar om saker de gör annorlunda med spelet jämfört med det första. Youtube video från Skillup som intervjuar Julian Garrity och Mattias Karlsson. https://www.youtube.com/watch?v=RVb5gEWwOjQ 19/06 Samma. 18/06 Spelas tydligen på en dator, men hanteras av en handkontroll -.- Nej, tack. Skippar den här videon! 18/06 Fienderna är fortfarande bullet sponges till en viss del, men vid patch 1.4 så togs mycket av det bort och time to kill på fiender gick ned drastiskt. Sen kom hunters in och de fungerade helt annorlunda jämfört med tidigare AI. Den AIn använde de sedan... 18/06 Oh! Så jag längtar till detta :D Älskade kampanjen i första spelet, och hade gärna sett en expansion mer mer kampanj (varför de inte släppte det vette tusan). PvE var helt okay, men tyckte det blev lite för mycket bullet sponges av AI'n. Jag ser gärna... 17/06 Ser ut som att vara mycket av detsamma, dock det som man har sett så verkar det vara mer gruppbaserat än förra spelet?, Det var en ganska stor trend för årets E3, mycket "Team" mentalitet. Presentationen dom hade på E3 med fake VOIP, var riktigt cringe... 17/06 Det enda nya jag såg från gamla spelet är att man nu kan "klättare upp" på saker... annars ser det väl ut som förra spelet? 17/06 Hoppas verkligen dom steppar upp för Division 2. Så vitt jag ser så är det inte direkt mycket skillnad i gameplay. Men hoppas att content-vis så blir det bättre från första början. Som en PvE-spelare var det alldeles för lätt och för lite content i det... 17/06 "The Division 1" blev bättre med tiden, nu uppskattar man verkligen allt hårt jobb de lagt ned. Rekommenderas. 17/06
Skicka en rättelse