It was bound to happen.

Watch Dogs Legion är officiellt, och ryktet om att samtliga Londons invånare är möjliga att spela visade sig stämma.

Calle, på plats på E3-mässan, fick testa detta när han körde spelet hos Ubisoft. Han rekryterade en äldre dam (en annan än hon i trailern) för att utföra Dedsecs önskemål. Varje person har sina styrkor, perks och svagheter; bra på hacking, närstrid eller något annat. Man får också veta vad som krävs för att vinna över dem på sin sida. Så det gäller att välja med omsorg.

Calle, välkänd vän av snabb action (Doom, Quake, Romero), kommer till insikt med att tanter sällan springer särskilt snabbt. Vilket hade behövts. Nåväl, se filmen ovan för att höra vad Calle och Emil (ok, mest Calle) tycker om det tidiga Watch Dogs Legion.

Ubisofts gameplay-trailer - med en annan tant än Calle - ser du nedan.

Kan ändå tänka mig att de spelat in ett 20-tal röster, och pitchat dem åt lite olika håll. 12/06 Spelet ser definitivt intressant ut. Har väldigt svårt att tänka mig att det lever upp till vad man kan tro är möjligt från presentationen dock. 12/06 Trodde alla visste att Uplay krävs för UBIsoft spel. De flesta skriver exklusivitet när EPiC köper spelet. Vet vad det betyder o var väl lite för snabb på tangenterna. Men ska försöka skriva korrekt nästa gång. Fuck , ser att jag skrev det på andra inlä... 12/06 Ja ok, tolkar det som att hon hade indisk dialekt då också? Känns osannolikt att varenda NPC kommer vara helt unik och ändå ha så detaljerad dialog som de visade på E3. Isf måste de ju spelat in hundratusentals varianter på varenda uppdrag. 12/06 Japp med andra ord. Ingen majoritet i nån av bolagen :) Den här "Kina rädslan" som blossat upp på senaste är märklig men jag antar att det är svallvågor av trumpen i USA. Jag menar Kina har varit del av den globala marknaden länge nu och det borde inte... 12/06 Men då får man skriva att "Det finns inte på Steam" eller vad som nu gäller. "Exklusivitet" betyder ensamrätt, och finns spelet i fler än en butik är det inte exklusivt. 12/06 Hohoho. Du vet vad jag menar. EPiC har köpt till sig en exklusivitet (EDIT::::: ej exklusivitet). Jag vet att Uplay behövs. 12/06 Som tur var kan man skaffa det på Uplay och tror nog majoriteten kommer att göra så :) Ubi har flytt Steam för längesedan (Alla minns väl The Division 1?), däremot fick de ju den dumma idén att inleda ett samarbete med Epic. Men men, så länge spelet int... 12/06 Du vet att samma kinesiska ägare som är i Epic finns i Ubisoft också. Dom bla "räddade" Ubisoft från att bli upptagna av Vivendi om jag inte minns fel 👍 Så du bör nog bojkotta det kinesiska spionprogrammet också ;) 12/06 @CARTMAN: Nej, det är Ubisoft så du kan/får (måste?) köra med U-Play, som förvisso inte är något att hänga i granen jämfört med STEAM när det kommer till funktioner det heller, men det är ändå resor bättre än det kinesiska spionprogrammet. Var själv lit... 12/06
Skicka en rättelse