När spelet visades upp med ray tracing kunde vi inte låta bli att köra över motståndet.

Nvidia och Activision har annonserat att Modern Warfare, årets Call of Duty, kommer att ha stöd för ray tracing. Och medan denna ganska så krävande teknik säkert kommer till sin fulla rätt i single player kommer det också gå att aktivera i multiplayer, där främst skuggor får sig en skönhetsbehandling.

Vi fick möjlighet att köra några rundor Gunfight, det nya 2vs2-läget, där det är först till sex rundor som vinner. Notera att instruktörerna på eventet hade bett oss att inte skjuta varandra under den första rundan så att alla skulle ha tid att spana in de realtidsberäknade skuggorna men någon i det andra laget var trigger happy. Det blev också en av få rundor de fick.

Fair enough, happy gibbing! 23/08 @Carl Johansson-Sundelius: Nu vill jag i och för sig inte vara den som är den. Och jag är drar mig gärna för att blanda politik och ideologiska värderingar i min hobby, vilket i detta fall är spel. Jag personligen menar inte på något sätt alls att ni... 23/08 Jag blir alltid nyfiken på detta totalt svartvita sätt att se på saker, där allt är polariserat till sin spets. Med det tankesättet är det alltså troligare att vi, en redaktion med en solklar majoritet av vita män, hatar vita européer än att tyskar har... 23/08 @EXPLICIT: Kan absolut hålla med dig. Svårt att se rubriker som lyder: "Vi piskar israeler i..." eller "Pakistanierslakt i ..." på FZ. 23/08 https://cdn.fz.se/artikel/fil/1415961?key=77f866a4725b359fe744be61f7fbd253 22/08 Ja, och rätt tydligt att det genomsyrar stora delar av FZ. Skrämmande. 22/08 @EXPLICIT: Det blir väl i sådant fall rasistiskt mot vita européer, eller rättare sagt den kaukasiska rasen. Snarare är det väl ett påhopp mot ett visst landsfolk. 20/08 Haha, lägg ner. 20/08 Noterat att FZ ofta slänger sig med "tyskar" i rubriker; "vi piskar tyskar" "vi slaktar tyskar" "döda tyskar i Y" mm som att det var att jämföra med "monster" eller "zombies". Varför detta rasistiska hat mot tyskar? 20/08 Det här ser riktigt lovande ut! Kul att det blir en kampanj nu också. Jag gillade inte BlOps 4, men jag har alla andra, sedan Medal of Honor. Synd att det kommer nya liknande så ofta, istället för att uppdatera de som finns, och lägga mer tid på att gör... 20/08
Skicka en rättelse