Förutom den stora, öppna världen att spela coop i erbjuder Breakpoint också PvP - vi har testat!

När Emil fick testa Ghost Recon: Breakpoint på E3 låg fokus på spelläget där du och ett gäng polare sprider kaos i en öppen värld. Skulle du och vännerna (eller randoms på internet) vara sugna på en mer fokuserad upplevelse med mänskligt motstånd finns det också ett PvP-läge. Det är ju alltid roligare att skjuta någon som har känslor.

Vi fick testa två banor under vår Gamescom-vistelse, där den första utspelade sig i en hamn fullproppad med containrar att söka skydd bakom medan den andra bytte betong mot djungel. Du ser två rundor från den senare sessionen och vi vill bara påpeka att det gick väldigt mycket bättre innan kameran rullade. Som det alltid gör.

Jag gillade den taktiska biten, att försöka flankera och söka high ground (tack Kenobi!), men var kanske inte lika bra kompis med kontrollerna som ibland kändes lite styltiga.

[quote postid="3919156" userid="20748" name="Maddox"] SPOILER! SPOILER! SPOILER! Wildlands är bra tycker jag! Tycker du inte ens om det? 28/08 Bra sammanfattat.. Har spelat de båda Online technical som de haft och det var knappt någon skillnad mellan dem bort sett från att de hade fixat några små saker men precis som du sammanfattar har jag svårt att förstå hur de skall hinna få Breakpoint kla... 22/08 SPOILER! SPOILER! SPOILER! Testade technical Alpha i i juli (mindre än tre månader innan release, 4 oktober). Spelet är en jävla katastrof. Det började jättebra med introduktionen och hur man hamnar på ön, man börjar gå vidare till nästa kraschade helik... 21/08 Den sög ja, men jag tyckte det va hur kul som helst, full fart och sen bara krascha ned för en brant med motorcykeln och halv slira in på någon favela fast du är elitsoldat :D 21/08 @mathiaaas Dom har fixat det i wildlands, tycker jag iaf. I början sög det som fan dock, helikoptern var värst 21/08 Någon annan som ogillar starkt hur illa fysiken är för fordon och liknande i både Wildlands och Breakpoint? Förstör verkligen hela spelet för mig. Hur gubben rör sig, studsar fram över stenar som att man teleporterar vid varje höj och sänkning i marken.... 21/08 I Breakpoint så går dock spelet in i FPS vy när man ADS'ar vilket jag tycker är helt ok. Cover Based Shooters däremot, det är kanske den sämsta typen av speldesign och jag avskyr det verkligen. Typiskt konsolspel... 21/08 Jo jag kommer spela det på playstation 4, eller 5 förhoppningsvis. Kanske både och. :) Därför jag vill ha tredjeperson. 21/08 Det enda fördelen med 3e person är imo att det passar bättre med handkontroll än vad FPS gör(om man ser det som en fördel) I sammanhanget så spelade jag The Witcher 3 med handkontroll men Cyberpunk kommer bli med mus+tangentbord. 21/08 Det känns väldigt mycket som ett Ubi-spel men jag gillade den taktiska biten, även om de kunde ha gått ännu djupare där. 21/08
Skicka en rättelse