Det har gått ganska precis ett år sedan vi befriade Vita huset från opportunistiskt bus i starten av The Division 2 och nu är det dags för spelet att expandera. Men det blir inte mer utforskade av huvudstaden utan ett återbesök i New York, skådeplatsen för det första spelet. Det är dags att gå till botten med det här jäkla virusutbrottet i expansionen Warlords of New York.

Filmerna i denna artikel kan innehålla spoilers

Vi fick möjlighet att besöka Massive för att under nästan två timmar testa en utvald del i expansion som utspelar sig på Manhattan. Stordummingen har tagit hjälp av fyra underlöjtnanter (också de avhoppade Division-agenter) och de kontroller varsin zon. Vi fick inte visa något från New Yorks gator, som till råga på allt härjats av en orkan, men det var ändå mysigt att vara tillbaka i stan och stänga dörrar på gula taxibilar. Detta innebär också att vi får spöa på gamla bekata från Ryker Island och de eldälskande Cleaners som dessutom fått massor av nya leksaker att döda dig med.

I samband med denna expansion har Massive sett över rollspelsbiten i The Division 2, enligt dem själva baserad på feedback från spelarna. Det blir bli färre slumpade tal i din utrustning och zonerna kommer framöver skala dynamiskt baserat på din nivå. Level-taket höjs också från 30 till 40.

Det vi fick testa är ett av fem huvuduppdrag men i de fyra zonerna ska det också finnas totalt åtta sidouppdrag. Som du säkert räknat ut är de fyra underhuggarna målet i fyra av dessa och när du besegrat dem belönas du med en ny färdighet.

Ubisoft stod för resa och boende i samband med besöket hos Massive