Toodledo.com - bästa sajten på länge

Flakmonkey
Toodledo.com - bästa sajten på länge

Att hitta roliga sidor på nätet är inga som helst problem och det är inte heller särskilt knepigt att hitta informativa sajter heller. Något som däremot är lite svårare att hitta är sajter som är användbara och framförallt användbara under en längre period. Sajter som helt enkelt fyller en funktion som du kan utnyttja i ditt vardagliga liv i stort sett varje dag.

<a href=http://www.fz.se/medlem/bilder/?id=17478><img src=http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=17478 width=450></a>
Här kan ni se lite från min todo-lista

Igår visade emellertid @Wectro precis en sådan sida för mig - Toodledo.com. Det är helt enkelt en sajt där du på ett enkelt sätt kan skriva din egna todolistor, dela in dem i kategorier, sätta prioritet, deadlines, etc etc och sedan få ut statistik på det hela vilket jag som den statistiknörd jag är ser fram emot. Vidare så kan du även importera/exportera och även synkronisera det med en mängd olika kalendersystem som Outlook, Android-mobiler, Iphone, etc. Självklart kan du även ställa in så att du får reminders på din egen mail så att du inte riskerar att missa något viktigt som du planerat in att göra.

Nu har jag bara använt det i en dag, men redan nu har det slagit ut väl och fortsätter det bara på den inslagna vägen så kommer jag använda det väldigt mycket, både i jobbet och privat.

#blogg

Medlem
Toodledo.com - bästa sajten på länge

Har du kollat på Rememberthemilk? Är en betydligt populärare lösning än toodledo.

1
Skriv svar