There is no Dana, only Zuune

Medlem
There is no Dana, only Zuune

Det är en fin dag idag för alla 360-älskare, idag släpptes Zune en tjänst som gör att man kan hyra filmer och streama dom i HD. Och detta har man testat på i "Co-op"

Det man trodde först var att bara en person behövde hyra sen så kunde man invita in sina vänner för att se på filmen tillsammans via Xbox-live. Men det visade sig sedan att alla måste hyra filmen som man ska se på, Vilket var lite tumme ner för själva tjänsten. Vi var dock 3st som var så villiga att testa på denna tjänst, det var Jag, @Dumlen och @Harpa. Vad valde vi för film då? jo det blev "Observe and Report" en komedi med Seth Rogen. Och det fungerade faktiskt otroligt bra. Lite roligt är att när man är fler så får man som en liten biosalong där man sitter med sina Avatar-vänner.

Dock fick jag lite problem med streamningen efter ett tag, tror det var Telia som var framme och spökade men det som var rätt så bra med det, var att man kunde fortsätta där man blev avbruten, Så dom verkar iaf ha tänkt på det.
Tror nog iaf att denna tjänst kan bli något stort på xboxen, det är enkelt och det är snabbt och det är också rätt bra priser på det man hyr. Som mest är det väl 56kr eller något för filmerna som är nya och då är det i HD. Ser fram emot att se vad mera som kan komma till Zune.

En hyffsad rulle med en heldel humor.

#blogg

Medlem
There is no Dana, only Zuune

Vill du inte alls röra dig ur soffan?

Medlem

Naj.. det är jobbigt

1
Skriv svar