Modern Warfare 2 SUX!

Medlem
Modern Warfare 2 SUX!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mQpcO8x6NNY&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mQpcO8x6NNY&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

#blogg

Medlem
Modern Warfare 2 SUX!

W...T...F...?!

Nu är jag inte utbildad psykolog eller något, men mitt råd till honom skulle vara att ta en paus från spelandet, dricka en kopp kaffe och vila en halvtimme.

Medlem
Skrivet av Eschricht:

dricka en kopp kaffe och vila en halvtimme.

Bästa combon

Men ja, allvarligt skadat barn om skiten inte är fake dvs.

Medlem

Vila ett år.

Medlem

Av att dömma på de andra klippen som han har lagt upp så verkar han inte precis ha alla hönsen hemma, så jag tror nog att den kan vara äkta. Sorgligt nog.

Medlem

haha WTF!?


signatur

I'm the broken one who fixed it.

Medlem

Men han har rätt, MW2 är inge vidare. Synd att man föll för hype-maskinen.


signatur

Tempus fugit.

Medlem

vadå det är inge fel på spelet. Det är ju asbra:)

Medlem

Urk, rewrite!

Medlem
Medlem

Jag vet att man inte borde skratta, för som sagt så har han nog inte alla hönsen hemma, men när han slår i väggen...han tycker det gör så jävla ont så han börjar gråta...jag kan inte sluta vika mig dubbel av skratt just då. Förlåt, jag kan inte hjälpa´t...

Medlem

Killen behöver ju vård.

Medlem

Krigare.


signatur

B lup

Medlem

Antingen så är något jävligt fel med honom eller så han en sjukt bra skådis.

Medlem

Det är rätt uppenbart nu om ni kollar på hans profil på youtube att han bara ville bli känd och tjäna pengar på sina videoklipp. Han lyckades jävligt bra med det mål han hade satt upp. Shame on us.

1
Skriv svar