PAIN är fantastiskt om läget är det rätta

Flakmonkey
PAIN är fantastiskt om läget är det rätta

Det finns spel som alltid är bra och så finns det spel som bara passar i vissa situationer. Singstar är kanske ett av de mest kända exemplen på det sistnämnda. Det är ju något som du knappast spelar själv men som är fantastiskt underhållande på en förfest. Det finns dock mer obskyra exempel och #PAIN är ett sådant.

Har precis suttit och spela det med Höken, Hjärnan och Flugan och det har varit otroligt kul att slänga iväg figurerna i en katapult och samla ihop poäng. Det är ju alltid kul att se saker slå sig riktigt ordentligt, vilket gör #PAIN till en underhållande upplevelse i sig, men spelsätten gör att det höjer sig ännu lite mer. Ikväll hittade vi tex ett nytt som heter "Call da' shoot" där man bestämmer vad sin motspelare ska träffa för att sedan sätta pengar på om han eller hon ska klara av det. Om personen i fråga lyckas får han/hon massa pengar och har tippat rätt får även du pengar medan den som tippar fel förlorar pengar.

<script src="http://www.fz.se/filmer/_embed.php?id=2521" type="text/javascript"></script>

Den som är någorlunda snabbtänkt skulle ju förstå att detta borgade för lägen där du sätter omöjliga mål men det är faktiskt inte heller smart. Misslyckas du med ditt skott en gång (du har två försök) så kan du nämligen skicka tillbaka utmaningen till den som ställt den och då riskerar han/hon att förlora pengar. Du tvingas alltså att välja något som är svårt men ändå möjligt vilket ger det hela en "känsla" av strategi.

Nu ska jag inte säga att det är särskilt djupt men det är fullt tillräckligt för ett gäng grabbar som är lite halvfulla och underhållande är det verkligen. Det har sannerligen förgyllt den här kvällen som för övrigt innehåll en härligt NHL-batalj där jag och flugan lyckades komma från ett 0-2 underläge i matcher på Höken och Hjärnan och vinna med 3-2. Helt jävla underbart var det, älskar att komma från underläge och vända på steken, så kul att se motståndarnas ansikten när förlusten är ett faktum

#blogg

Medlem
PAIN är fantastiskt om läget är det rätta

Pain är underskattat.
Och det är inte heller illa att dem lägger till nytt material till det hela tiden.

1
Skriv svar