Inaktiv
LCD TV?

hej jag ska snart få min dator , och därför vill ja ha en en lcd tv med HD och allt det fina , jag har aldrig använt en lcd tv till en dator för utan bara vanliga dator skärm , så därför kan ja inget just nu ,

tvn får högst kosta 6000 , och det ska minst vara en 26'' som sagt det ska vara för den allra bästa för spel upplevelse.
någon som vet en bra svensk sida där man kan se tv rekomendationer osv , inte minhemmabio , har redan varit inne där och kollat, och vad e det man ska tänka på när man köper en LCD TV?

är väldigt tacksam för all hjälp ja får / david

Medlem

Jag är inte bäst på detta men TVn ska vara förberedd att ta data-signal, gärna med DVI eller VGA-ingång.
Jag har en Mac Mini kopplad via HDMI till min 32"-LCD och bilden blir väldigt overscannad. Vissa saker hamnar utanför bilden.
Sen vet jag inte om det är så bra att sitta med en dator vid en TV. Alltså, personligen tycker jag det kan vara ganska jobbigt. Det är en del skillnad på LCD-TV och en data-monitor.
Du skriver iofs att det ska vara för spel och då fungerar det säkert bättre än om man sitter och arbetar i Word eller liknande.


signatur

Xbox Series X
Dolby Atmos 7.1.4 Home Cinema 104" screen

Medlem

Det beror ju på vad du har för teve och hur du kopplar in den ( med digital eller analog signal ) själv har jag en LG42LF66 som pixelmappar helt perfekt när jag kör 1080p och alla andra uplösningar. Får riktigt bra bild både med HD film,spel och Windows

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=164328

HD ready duger mycket väll om du skall kolla på HD film osv ifrån datorn.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=93836

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=168197

lite plock bara.

1
Skriv svar