Den som gapar efter galen fågel ser inte bloggkriget för alla ben

Antikvitet
Den som gapar efter galen fågel ser inte bloggkriget för alla ben

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=17157&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Sedan @spiken till synes nappat på utmaningen jag tidigare fört fram och nu ökat sitt bloggtempo har även sajtens @Jocke Bennet visat intresse för att vara med och kriga. I skenet av detta har @Tompa visat att gammal faktiskt är både äldst och tröttast och med en djup suck följaktligen proklamerat att han väl får blogga lite mer han också.

Premissen är tydlig. Vi befinner oss mitt i ett gediget bloggkrig. Ett krig vars blodiga löptid enbart kommer att vara till gagn för en enda aktör. Dig! Framöver kommer du mötas av mängder av blogginlägg från oss alla fyra och vi kommer ivrigt och hungrigt att tävla om din uppmärksamhet som svultna björnar när laxen leker i forsen.

Hur vet man då vem som leder? Ja du, det vet man bara så länge ingen får för sig att "fuska". Våra bloggars besöksräknare är enkla ting och det känner vi till. Vi vill inte ha några "bonusbesök" av någon som trycker på F5 cirka 30 000 gånger. Vi vill i stället att du ska läsa och titta på det vi skriver och lägger upp. Och gör du det så är du varmt välkommen att använda den här länken för att följa läget på västfronten. Jag kan garantera dig att det alltid kommer finnas något nytt.

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
Den som gapar efter galen fågel ser inte bloggkriget för alla ben

Kom igen John! You can do it!


signatur

Lär dig av andras misstag, du hinner inte göra alla själv.

Medlem

Yes! Mera bloggning åt folket!


signatur

Tempus fugit.

1
Skriv svar