En utskriven front

Antikvitet
En utskriven front

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=16739&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Lite sent det här inlägget, ursäkta. I fredags samlade jag FZ-redaktionen tillsammans med en av mina utvecklare i ett mötesrum. Uppdraget var att, utifrån medtagna inspirationsutskrifter, skissa fram en ny startsida. Det såg till slut ut som på bilden, där de gula postit-lapparna anger detaljer eller idéer på sidorna som vi tycker funkar bra och som vi vill ta med oss.

Mötet gick riktigt bra, vi har en bra bild av hur vi tycker startsidan ska se ut och allt eftersom vi börjar göra mer konkreta skisser kommer vi återkomma till vad som är nytt, under utvecklingens gång, så du som läsare kan tycka till. Nu kör vi!

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
En utskriven front

Snälla, håll den någorlunda mörk som nu. Internet har för många ljusa sidor, frid för ögonen att besöka fz.se <3


signatur

NinjaSkitz.

Medlem

Men inte för mörkt! Mörka sidor med neon text är det värsta jag vet.

Personligen hade jag gärna sett flikar för olika konsoler så man kan ta del av dom nyheter som berör en själv lite enklare.

Annars har jag inte mycket att önska, möjligtvis att man skulle komma till det senaste inlägget i en tråd om man trycker på att läsa kommentarer, har alltid stört mig på att behöva bläddra varje gång man vill se dom senaste inläggen. Säger inte att det är hela världen direkt, men ju smidigare ju bättre!

Eller kanske rent av göra så att ni vänder på hur inlägg visas, så dom senaste kommentarerna syns högst upp under nyheterna. Men detta kan ju vara en fråga om smak.

Medlem
Skrivet av burkmopp:

Men inte för mörkt! Mörka sidor med neon text är det värsta jag vet.

Oops:
http://www.fz.se/information/bilder/fzg4_stor.jpg


signatur

NinjaSkitz.

Medlem

Ja tycker sidan är ganska bra som den är nu, enda skulle väl vara olika flikar för konsoler / pc så att man lättare kan överblicka de nyheter som berör en!

Lycka till!


signatur

Spelburk: Rampage Formula, 8GB Dominator PC8500, Q5500@3.8GHz, GTX295, 5TB HDD, 22" Samsung, Xonar D2X. [Lian Li A71B]

1
Skriv svar