Nya leksaker och så får man inte använda dem :(

Flakmonkey
Nya leksaker och så får man inte använda dem :(

Den som följer den här bloggen vet att jag och några kompisar brukar träffas och spela TV-spel och att det på senare tid har det blivit en hel del #NHL 09. Självklart ska det bytas ut till #NHL 10 och faktum är att jag faktiskt hämtade ut det idag på ICA för bara någon timme sedan tillsammans med två st färska DualShock 3. Helst av allt skulle jag givetvis vilja riva upp förpackningen och börja lira direkt, men nu har jag tyvärr sagt att jag inte ska "fuska" genom att träna. Så nu ligger det bara där och kommer så göra fram tills på tisdag.

<img src=http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=16458" alt="" style="border: 1px solid black;" / width=480>
Och det som är så kul att öppna förpackningar!

Tanken var ju att vi skulle träffas och spela det redan imorgon, men tyvärr så skulle Kalmar upp till en "tjejkompis" över helgen vilket gjorde att jag fick skicka ut en ny Outlook-inbjudan med måndagen som föreslagen dag. Gick det igenom? Neeeeeh såklart inte! Då ska Godingen hämta sin tjej som kommer hem från en kryssning. Så det får bli på tisdag som vi ska förlora #NHL 10-oskulden tillsammans (tihi) och det ser jag verkligen fram emot. Har läst mycket gott om spelet (bland annat i Robins finfina recension) och även om jag inte tror att de har fixat alla saker som störde mig i 09 så hoppas jag att de åtminstone har rättat till de värsta snedstegen. Kommer ju bli lite ledsen om målvakterna är lika oförmögna att blockera puckar som ligger 1cm ifrån dem, om utespelarna hakar upp sig titt som tätt och bara stirrar eller om domaren blåser för interference om man tacklar en motståndare 0.01 sekunder efter att han passat pucken.

Så till Kalmar, Godingen och Höken vill jag nu bara säga detta - vi ses på tisdag och för er egen skull hoppas jag att ni får lira med mig, är ju endast då som vinsterna kommer trilla in ^^

PS. Jo jag kommer såklart använda handkontrollerna innan - nu får jag ju äntligen chansen att lira PS3-spel med rumble! DS.

#blogg

Medlem
Nya leksaker och så får man inte använda dem :(

Ahh, denna väntan. Förstår vad du genomgår, har en polare som hämtade ut spelet idag men pga omständigheterna blir det inte att lira förens nästa vecka Misstänker dock att han kommer fuska genom att träna lite, men kör vi i samma lag så är det ju bara fördel för mig Håll nu fingrarna i styr, du har ju dead space, kanske lite rumble fördjupar skräcken!

Inaktiv

suger, gör det inte? helg och allt snart


signatur

Waffleman, 300 meters. northwest!

1
Skriv svar