Undergången är nära

Inaktiv
Undergången är nära

I Kina hittade man nyligen något jävligt uppfuckat.

Hur det ens kan finnas en orm med en fot, alltså en så kallad Fotorm©, vet man i nuläget inte. Forskare ska utföra en obduktion för att försöka ta reda på svaret men här på KK har vi våra egna teorier:

1) Evolutionen (och därmed Gud, mer om detta imorgon. Kanske.) är trötta på att vi människor utvecklas så jävla sakta och har därför i hemlighet börjat förse ormsläktet med uppgraderingar som ska utplåna oss ifrån jordens yta. Vi kommer alltså inom en snar framtid att få bevittna ett krig av episka proportioner utkämpas mellan människa och reptil.

2) Upptäckaren Dean Qiongxiu är 66 år gammal och alltså pensionär. Han har som de flesta andra pensionärer väldigt långtråkigt och lite att göra på dagarna och tog därför en kvällskurs i avancerad genmanipulation. Fotormen© är ett experiment som lyckades rymma och därför var det tvunget att dödas. Att storyn nådde pressen kommer förmodligen inte att hindra Mr Qiongxiu, och vi här på KK-redaktionen räknar med ett krig mellan Onda Kommunist Fotormar Beväpnade Med Laser och människor inom de närmsta 3-4 månaderna.

3) Fotormen är en alien. En scout förmodligen. Och nu när vi har visat hur fientligt människosläktet är kommer vi att utplånas av intergalaktiska glasskärvebomber inom de närmaste 72 timmarna.

Med andra ord:
1:10 in i den här filmen:

#blogg


signatur

Kullberg-as approved by BaratsAndBereta

Medlem
Undergången är nära

Ormar har ju en gång i tiden haft ben om jag förstått det rätt.

Inaktiv

Alltså din blogg. Den gör fan min dag alltså!

1
Skriv svar