Crap for Windows - Live

Redaktör
Crap for Windows - Live

Kollegan kom nyss förbi och bad mig försöka logga in på Games for Windows - Live eftersom hans inloggningsförsök gick åt skogen. Suprise, suprise...

Skiten... förlåt, programmet startar men upplyser om att det behöver uppdateras. Sagt och... inte gjort. GFWL är uselt på många plan, bland annat det faktum att jag måste uppdatera det manuellt - trots att det själv letar reda på uppdateringarna (japp, plural. Det vore väl för enkelt att nöja sig med en). Se hur bra det blev:

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=16327" style="border: 1px solid black;" />

#blogg


signatur
Medlem
Crap for Windows - Live

Utmärkt tjänst det där, MS är ju mästarna av att kopiera andra så varför kan de inte bara snegla på hur steam fungerar i det här avseendet... vaaaaarfööööööör?

Medlem

Vidare lägger sig all DLC villkorslöst på OS-disken, där utrymmet som oftast är bra mycket knaprare än övriga diskar.

Plus är dock att man får achievements -- som trots allt är rätt skoj i sig, även om poängansamlingen är meningslös -- och att spelen garanterat funkar med 360-dosan, vilket är viktigt för mig som har datorn inkopplad i TV:n.


signatur

Aj, dina ögon!

Medlem

Jag gillar achievement-points men håller med om att de borde kika på steam eller nya battle.net och sno även deras ideér när de ändå håller på.

Medlem

GFWL gav ifrån sig ett jäkla liv när jag skulle installera det för Fallout 3. Automatisk uppdatering misslyckas, manuella filen som länkas fungerar inte... tvungen att googla upp lösningen själv bara för att ens kunna uppdatera skiten. Nej, gör om, gör rätt. Eller ge upp och omfamna något annat vettigt distributionssystem.

1
Skriv svar