Nyhet: Boondock Saints 2: All Saints Day

Medlem
Nyhet: Boondock Saints 2: All Saints Day

Jepp, kultrullen Boondock Saints har fått en uppföljare och här är den nykläckta trailern. Lite skeptiskt då den ser ut att ha tappat den där speciella känslan originalet hade. Speciellt när Willem Dafoe inte är med vilket är en stor besvikelse. Men tiden får utvisa, ska hur som helst se den på bio. Enjoy!

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/if2-PYxgL50&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/if2-PYxgL50&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

#blogg


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

KoP
Medlem
Nyhet: Boondock Saints 2: All Saints Day

Är inte Willem Dafoe med då vette fan.. :/ Men vi får se.

Medlem

Kul att de har alla från gamla casten men att alla är skeptiska pga Dafoe... men jag håller med! Jag tror filmen blir skit men se den ska jag, det har ju skett mirakel innan, så vem vet?


signatur
Medlem

Det finns väl inget som skulle indikera på att det skulle bli dåligt. Ge mig samma recept som förra gången; våld, svordomar med irländsk brytning, cigg, mer våld, och lite ball dialog.

Kommer bli asgrymt... bryr mig inte ett jutta om Dafoe.

inK
Medlem

Har filmen fått svenskt biodatum?
Jag kikade igenom SF's kommande filmer lite snabbt förut utan att hitta den. Däremot såg jag att CDON redan har satt datum för DVD-släppet i vår.


signatur

Every trophy counts...

1
Skriv svar