Medkänsla, eller larvig?

Inaktiv
Medkänsla, eller larvig?

Jag vet inte vad som händer ibland alltså. Jag kan sitta och kolla på en film etc, och även om det som händer inte är sorgligt, och någon karaktär börjar gråta slutar det alltid med att jag gråter med dom. Speciellt till Grey's Anatomy. Jag har följt den serien sen avsnitt ett, och bölar fortfarande till varenda (VARENDA!) avsnitt! Jag kan se samma avsnitt flera gånger, och jag gråter bara mera varje gång! Då undrar jag ju såklart, är jag allmänt larvig, eller har jag bara väldigt lätt för att känna empati med andra människor?

Idag har jag haft tråkigt. Så jag gjorde en ny character på WoW. Det blev en blood elf mage. Jag insåg då, att jag verkligen verkligen valt fel. Jag menar, Tïamii är ju alliance, och jag klarar bara inte av utav att vara på den "onda" sidan! Jag tog ett quest där man skulle döda 12st Sentinel Spy's. Det kändes ju lagom fel eftersom alla sentinels är mina vänner när jag spelar som Tïamii. Eller de flesta iallafall.

FÖRRESTEN! Glömde nästan, jag rekommenderar att ni lyssnar på låten Sons of Privilege av Alexisonfire. Ruskigt bra!

"Åhhh jag fick nåt i ögat..."
<a href="http://s411.photobucket.com/albums/pp194/TheFilament/?action=..." target="_blank"><img src="http://i411.photobucket.com/albums/pp194/TheFilament/alex-izz..." border="0" alt="Photobucket"></a>

#blogg

Medlem
Medkänsla, eller larvig?

Meeeh, Horde är ju inte onda
Om någon ras är ond är det ju människorna

Medlem

Jag tyckte också att det kändes fel när man dödade en massa Sentinels som skall vara mina allierade egentligen. Konstigt, men så är det.

Inaktiv

ThomasT: Det känns verkligen sjukt skumt haha!
Kelet: I disagree! Sen när är odöda och troll snälla? Bara tänk på Harry Potter and the Philosophers Stone. Trollet slog nästan Hermione i skallen!

Medlem

Men Orcerna vill bara vara ifred, Undead vill slå sig fria från den onda som kontrollerat dem tidigare, rädda världen och vara ifred. Trollen bodde i landet Orcerna tog sig till för att slippa människornas attacker och blev allierade och Blood Elves är visserligen inte snälla, men de måste alliera sig med Horde då de blivit ägda i ett tidigare krig

Inaktiv

Kelet: Okej, jag har inget svar haha. I rest my case!

Inaktiv

Bästa låten är ju "Moronic Colossus" av The Haunted för tillfället, men annars var det rätt.


signatur

Kullberg-as approved by BaratsAndBereta

Inaktiv

Kullberg: Den har jag inte hört. Får ta och youtube:a

1
Skriv svar