Prince of Persia fick det bli

Flakmonkey
Prince of Persia fick det bli

Så har man valt ett nytt spel i min kamp mot backlogen och trots att de flesta föreslog #Dead Space så föll valet på #Prince of Persia. Anledningen är egentligen rätt enkelt, efter #F.E.A.R. 2: Project Origin så ville jag ha något som inte satte mina nerver på helspänn. #Electronic Arts skräckis får alltså vänta ett tag till, men ju längre in på hösten vi kommer desto bättre tror jag det kommer passa så det är förhoppningsvis inte något direkt negativt.

Hur som helst så började jag lira #PoP igår och har fortsatt nu ikväll. Allt som allt så diggar jag det. Hoppandet och striderna är kul och även om jag inte har kommit särskilt lång in i spelet så känns handlingen helt okej den också. Snyggt är det förstås också, även om det kanske inte har en stil som passar alla. Det som jag inte riktigt lika entusiastisk över är detsamma som många tycks ha svårt för - odödligheten.

<img src=http://www.brainygamer.com/.a/6a00e3982444028833010536b1fdc3970c-800wi width=300>
Elika - den ständiga räddarinnan i nöden

På förhand trodde jag att jag skulle hata det. Jag gillar svåra spel som bjuder på en utmaning så därför är jag förvånad över att jag inte stör mig mer på det än vad jag faktiskt gör. Tycker fortfarande att det hade varit betydligt mer belönande om det gick att dö, speciellt i striderna, men det förstör inte spelupplevelsen i någon större utsträckning - inte ännu iaf. Så sammanfattningsvis kan jag inte vara annat än nöjd med mitt köp, det kostade ju inte mer än 200 kr.

Just ja det var en sak till som slog mig under mina första timmar med #Prince of Persia - spelet är inte bara snällt genom att det hindrar dig från att dö, det delar också ut troféer till höger och vänster. Så gillar du att se troféerna trilla in så är det här verkligen rätt spel att skaffa

#blogg

Medlem
Prince of Persia fick det bli

Det var väldigt synd att du inte valde Dead Space men eftersom att det här spelet är lätt så kommer du förhoppningsvis snabbt förbi det så du kan spela Dead Space


signatur

Rawr

KoP
Medlem

Neeij.. Dead space skulle du ju tagit. Personligen tyckte jag PoP bara kändes som ett evigt harvande efter att ha spelat det i ett tag. Så det la jag ner. Plocka massa seeds och skit.

1
Skriv svar