Nytt (gammalt) moderkort.

Medlem
Nytt (gammalt) moderkort.

Tjenixen!

Jag ska inhandla ett nytt moderkort till gamla bettan. Hon har funnits hos mig runt 3-4 år kan jag tänka mig, kommer inte ihåg så väl.
[http://www.itbutikken.dk/i/168633/1.htm] Verkar vara vad jag behöver, men jag tänkte det är bäst jag frågar här först.
Jag ska ha en 775 socket tror jag, sen har jag ett agp-grafikkort. Minnena har jag ingen aning om vad jag har. Jag vill även ha inbyggt ljudkort och nätverkskort.
(Adressen jag länkade till är dansk ja, för jag bor i danmark.)
Är det är ett bra val jag har gjort, eller ska jag titta på nått annat. Måste även tillägga att det måste vara billigt billigt billigt, tänker inte lägga ut några större summor på gamla bettan. :heart:

Edit: Kan ingen svara nånting, så jag kan trycka beställ, eller om jag ska se mig om efter nått annat. Jag får krupp av det här gamla moderkortet. reboot och freeze, och ibland startar den inte upp alls.

Inaktiv

Kolla först upp vilka minnen du använder. Detta moderkortet tar DDR2. Mest så att du inte "måste!" köpa nya minnen innan du kan använda det nya. Eller du har kanske planerat det redan? Isåfall tycker jag att du ska köpa kortet.

Medlem

Nej, jag tror jag har DDR1 minnen. Samt att detta kortet inte hade nån AGP-plats heller för den delen Så svårt att hitta nån som har det jag vill ha, och dessutom i lager. I Danmark också. jäla skit. Skulle ju gå bättre om jag fattade vad de sa.

Inaktiv

Asus P5VDC-X VIA PT880 Ultra 2DDR-DIMM + 2DDR2-DIMM 3PCI 1PCIe 1AGP SATA Raid Audio LAN Socket775 ATX

finns på

http://www.databutikken.com/dk/

Detta kanske kan vara nåt?

Medlem

Ooooh ! Det såg ju jättebra ut. billigt också !
Tack så mycket Robin_EL ! :heart:

1
Skriv svar