Final Fantasy On Tour

Inaktiv
Final Fantasy On Tour

Lystring till alla Final Fantasy-fans som befinner sig i Göteborgstrakten. Ta upp era kalendrar och anteckna att 19:00 den 16 Augusti (nu på söndag) är det Final Fantasy-konsert på Artisten. Vad jag förstår så är det den första ordentliga spelkonserten i "Goa gubbars-stad", någonsin! Ett event som ingen sann gamer än mindre FF-anhängare kan tillåta sig att missa. Så vi synes där. Biljetterna finns på Ticnet.se och kostar 190kr. Finns också chans att de går att köpa direkt i dörren. Summa summarum, var där eller var valfri geometrisk figur.

Smakprov

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3jp4pjeouMc&color1=0xb1b1b1&color2=0..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3jp4pjeouMc&color1=0xb1b1b1&color2=0..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

Mer om härligheten går att läsa här.

P.S Redan den 14 Augusti går det att få sig ett live smakprov då FF On Tour spelar på Kulturkalaset i GBG. Platsen är Kungstorget. Tiden är 14:00 och priset är gratis! D.S

#blogg

Medlem
Final Fantasy On Tour

Såg första konserten, missade andra. Men alla goa göbbar i Götlaborg bör passa på - det här är seriös spelmusik, inte en massa larv!

Inaktiv

Låter riktigt bra! ...men tyvärr lär jag väl inte kunna åka och se det.
Sen förstår jag inte riktigt varför det ska blandas in dans i det, men då har jag aldrig gillat dans nå speciellt heller.


signatur
1
Skriv svar