Jaktfeber

Medlem
Jaktfeber

Möt <b>Guillermo Newman</b>, mitt alter ego i gratisspelet <i>The Hunter</i>, som är min senaste besatthet. Inte nog med att man får meditativa små promenader i en oerhört vacker skog (spelet använder sig av <b>Avalanche</b>s senaste 3D-motor, som uppenbarligen klarar att rendera mängder av träd utan att det blir segt), man får se <b>söta små djur</b> också, och om man vill kan man <b>skjuta dem</b> och med lite tur, och mycket, mycket tålamod, vinna tävlingar i onlinedelen, som sköts via websidan.

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=15674" width=480>
Min mäktigaste Mule Deer hittills, värd 185 5/8 poäng (det är hornen som räknas).

Konceptet är kanske inte världsunikt, men i <i>The Hunter</i> är det ovanligt snyggt gjort, och spelet håller extremt hög kvalité, både tekniskt och när det gäller den sällsamt avslappnande atmosfären. Jag är inget gigantiskt fan av jaktspel, även om det har hänt att jag har provat något i <i>Deer Hunter</i>-serien och haft kul någon halvtimme, men <i>The Hunter</i> har charmat mig med sin lågmälda men ändå intensiva spelupplevelse, och jag har redan köpt ett tremånaders medlemskap så jag kan jaga större och/eller intressantare djur. Nu funderar jag bara på om jag har råd med en pilbåge, så jag kan prova på att jaga med den...

#blogg

Medlem
Jaktfeber

Köper man vapen för riktiga pengar, så att säga, eller betalar man enbart medlemskap och får tillgång till allt material direkt?

Medlem

Du köper ett medlemskap för 3, 6 eller 12 månader (15 dollar för det kortaste), och då ingår tre nya vapen plus oändligt med ammo. Sedan kan du köpa till ännu mer vapen, kläder, lockpipor och sånt för riktiga pengar (som pilbågen - jag köpte faktiskt en, och den är roligare än jag trodde ).

Medlem

Men för att förtydliga, är man nyfiken skapar man ett konto och jagar lite rådjur med gratisbössan, ett gevär i kaliber .243 som duger utmärkt till småvilt. Jag hade en del kul med det innan jag bestämde mig för att köpa till ett fullt medlemskap, faktiskt.

Inaktiv

Jag har faktiskt testat detta litegrann. Grafiken är helt underbar och ljudet är fan ännu bättre. Känns som att springa runt i en skog på riktigt. Sen att jag inte lyckats fällt nått djur är en annan sak.


signatur

R.I.P Superplay

Inaktiv

Har nån tipsat Johan Henriksson?

Medlem

Nej, men jag tänkte recca det på Gränslöst på egen hand - kanske blir positivt :). Hurså, gillar han att skjuta Bambi?

Inaktiv

Skulle inte tro det, med tanke på att han listade deer hunter som det osmakligaste spelet någonsin i en topp 10 för några år sen

Medlem

Haha, så sant. Men Deer Hunter är ju rätt osmakligt, en shooter för rednecks helt enkelt. The Hunter är lite mer meditativt, etiskt och framför allt inte så jävla flåshurtigt vapentokigt.

1
Skriv svar