Inaktiv
personal rating

någon som fattar det än och kan förklara?
har inte kört mycket arena tidigare mest bara 10games/vecka för att plocka lite futtiga poäng men s3 vapnen är heta så funderar på att skaffa

hur svårt det kommer att vara att fixa det...

Medlem

Personal rating är nåt som följer med ditt team och char. Du måste spela upp den rating och det team som du har som har högst rating, den personal rating har du. Om du lämnar detta team så kommer den att bli ditt näst högsta team. Om du bara har 2v2 team och ni har 1800 rating så har du personal 1800, om du spelat upp den, dvs du måste vara med och påverka den. Om du sedan lämnar detta team och joinar ett annat så kan jag inte säga vad den kommer hamna på, men däremot om du startar ett nytt så kommer den att landa på 1500.

Så har jag förstått det iaf.


signatur
Medlem

Personal raiting är din raiting som du får för matcher du spelat.
Om du spelat 50 matcher i ett lag och raitingen ligger på 1800 så har du 1800.

Om du sedan spelar 50 matcher med 3v3-laget och hamnar på 1900 så har du 1900 som personal raiting.

Är du sedan inte med i 10 matcher i 3v3 som någon annan spelar istället för dig och laget hamnar på 1800 har du fortfarande 1900 personal raiting.

Lämnar du laget får du automatiskt 1500.


signatur

Quake? Är det smittsamt?

Medlem

Värt att notera är att personal rating scale:ar snabbare än vad team rating gör. Hoppar du in i ett team med exempelvis 1700 och du själv har 1500 så kommer du inom en viss tid komma ikapp ditt teams rating eftersom du får mer personal rating än team rating för varje match tills du är ikapp! Visst, det kan bli så att du får spela många matcher, men vem vill inte det!?

1
Skriv svar