Grull`s Lair!!!!

Inaktiv
Grull`s Lair!!!!

Har lite små problem i guildet med uppsättningar och tacts.Vi har tagit oss till grull nu men wipar konstant pga shattern han förpestar våra små tanks med några tips hur tanksen ska ställa sig och hur dom får tillbaka agro snabbt utan att dö allt för snabbt?Sen har vi oxså detta problem med cave inns...våra rangedps har en förmåga att hamna mitt i caveinnen medans dom är stunnade finns det någon spot man kan slänga in dom i så att dom kan vara stunnade där utan att få sten i huvudet?


signatur

Stolt medlem av SwedishGods

Medlem

Tanken+OT står static där dom tankar gruul, dpsen däremot måste springa därifrån annars dödar dom tanksen med shatter, om folk bara lär sig att sprida ut sig borde ni inte ha några problem att ta ner honom... Samma sak gäller cave ins, dpsen måste lära sig att undvika dom -.-

Gen
Medlem

Som Askamaia säger.
Vill även lägga till att MT1 bör vara välgearad för att kunna ta den spikedamage som uppstår såvida inte resten av raiden håller sjukt hög DPS. För kommer man till Growth 13+ så slår han väldigt hårt.

Rogues bör se upp så att dom inte blir oneshottade, Gruul har en stor hitbox. Använd den.

HOTs ftw, är det silence innan shatter kan det bli tufft att hålla MT1 vid liv så druider gör ett väldigt viktigt jobb här. Paladiner är lika viktiga med snabba heals.

DPS har som sagt var ingen ursäkt att dö. Sprid ut er ! Använd rummet ! Trots allt är ni ranged. Mages kan hjälpa till genom att blinka när man är i luften till närmaste stenvägg. Rogues can CoS a ur Shattereffekten för att rädda sina kamrater.

Potta & Mat för att öka mariginalerna.

Raidleader, dör folk på Cavein borde du be dom installera Deadly Bossmods eller BigWigs som varnar för det. Fortsätter dom dö efter det är det bara att byta ut dom mot mindre korkade spelare

Medlem

CoS tar visserligen inte bort shatter helt utan bara Grasp of the Gronn-lord så även om man är rogue så måste man flytta sig. Den tar bort själva stoned effekten så man kan röra sig hela tiden under casten. Så kasta CoS när du inte kan röra dig längre för att placera dig lite bättre.


signatur
Medlem

Vi hade problem förut också, men bara man påpekar och tjatar extra mycket om att sprida ut sig så går det bra. Då blir det i slutändan en fight som handlar om gearade tanks och bra dps hela fighten igenom.

1
Skriv svar