Tailoring - Spellfire

Inaktiv
Tailoring - Spellfire

Har levlat upp en allt mage till lvl70 och börjat få hyfsad gear, men jag kommer ej ha tid att köra raider utan får nöja mig med gear från 5-manna instancer alt AH.

Kikkade runt lite på thott och hittade Spellfire robe, Spellfire gloves & Spellfire belt. Om jag fattat saken rätt så måste jag ha tailoring som yrke för att kunna bära dessa. Stämmer det?

Om så är fallet, kan någon göra en väldigt grov uppskattning (dvs ren gissning) på vad det kostar att lvla upp till full tailoring? Har idagsläget full alchemy.

Medlem

När du når 350 tailoring, så får du specialicera den. Själv är jag Mooncloth specialist, eftersom jag är healer. Man kan göra alla 3 cloths (Primal mooncloth, spellcloth och shadowcloth) men är man specialiserad så får man 2 per cooldown.


signatur

Videomupp

Medlem

Beror väl på server etc, men rätt dyrt är det att levla tailoring 0-375. Mycket cloth kan man farma själv, andra mats framöver kan man också farma själv.

Så det klarar du finemange Stubbe

Gen
Medlem

Jag hade alch/herb och bestämde mig för Frozen shadowweave (frostmage).

Jag använde mig av denna grymma guide http://www.wowwiki.com/Tailoring_Leveling_Guide
Du kan även hitta en lista på trainers på WoW wiki.

Jag förberedde mig inte spec bra, men hade den linen & wool som behövdes. Resten köpte jag på AH eller av folk jag kände.

Totalt tog det en helg inkl lite farming att gå från 1-375 OCH skaffa alla tre delar och kostade 1800g (inkl de tre delarna och gems).

För att kunna tjäna tillbaks pengarna så räcker det att sälja alla fyra cloths var fjärde dag man får runt 70g per cloth på min server.

Medlem

Polarn gjorde precis så.
Han la inte så mycket pengar, men farmade riktigt mycket.
Primal fire kan vara lite segt att farma då det finns rätt få fire elementals och det är alltid massa andra som farmar dem.

Ett tips till är att bli exalted med honor hold så får du ett grymt bra +spell damage svärd.


signatur

Gör inte idag vad du kan skjuta upp även imorgon.

1
Skriv svar