Inaktiv
Dropps. TBC

Någon som tänkt på hur det blir med Pala/shammy dropps nu med TBC.

tänk er att det tar runt 17 Ingame dagar att lvl en gubbe till lvl 60 ganska fort. sen tar det kanske ett par dagar att fixa lämplig gear för att börja raida MC/onyx/ZG.

Kul det kommer bli för alla som raidar MC/onyx och ZG redan från releasen av TBC när det kommer att droppa massa Pala saker för Horde och Shammy saker för ally. lär ju bli lite upprörda kännslor från folk på den fronten :P.

Någon som har läst om blizzard funderat något på detta eller om det kommer vara så?

Inaktiv

Hm, inte ens tänkt på. Hoppas blizz har gjort det dock.

Inaktiv

17 dagar ingame för att levla till 60? hur söligt levlar du då? min alt dingade 60 på 8d1h

Gen
Medlem

Man kan ju hoppas att det bara droppar pally prylar när pallysar är med Och vice versa.

Inaktiv

det vore dock ganska sjukt, eftersom det inte fungerar så med klasser (Gen)


signatur

Give me death or give me rain - I feel so numb, better give me pain.

Medlem

Umm vad undrar du igentligen? Det kommer självklart droppas alla 8 olika class items alltid. Har ju varit så igenom alla instanser upp till raid instanserna ju så umm va? Och med tanke på hur naxx/zg/aq har sett ut så droppas ju inte särskilt mycket class only items utan quest tokens som flera klasser behöver.


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Medlem

problemet är att i burning crusade så är det inte längre 8 olika klasser, utan 9. då shamans blir tillgängliga för alliance och paladins för horde.
det han undrar över är ifall paladin loot kan droppa för horde i mc/bwl redan dag 1 i expansionen, för det lär knappast finnas någon level 60 paladin så snart.
tyvärr lär vi inte få nåt svar på detta, men har man otur så blir det väl så. å andra sidan så lär de flesta som är 60 inte gå in i mc/bwl utan snarare dra till outland och questa upp till level 70 och prova på dom nya level 60+ instances som finns där

Medlem

Erm menade 9, tänkte inte riktigt


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Inaktiv

tror inte en/två veckor är en katastrof, med tanke på att vissa bossar knappt funkar i en vecka ibland, och folk står ut med det (inte med ett glatt humör dock..)


signatur

Give me death or give me rain - I feel so numb, better give me pain.

1
Skriv svar