Warrior - specad i arms

Inaktiv
Warrior - specad i arms

Min lvl60 warrior är specad i arms. Så fort ja skall joina en grupp för en instance så vill alla veta om jag är fury eller protection. Får ofta denna fråga, men aldrig har någon undrat om jag är arms, varför? Är jag den enda warriorn i hela världen som varken är fury eller prot? Måste man vara fury för att följa med på raid som dps?

Medlem

Inte för att jag är så värst kunnig när det gäller warrior klassen, men de andra klasserna brukar ha en viss roll i high lvl instancer och således en viss specc för att på bästa sätt kunna utföra den rollen.

Warrior klassen är säkerligen inget undantag.

Antar att dom vill att du ska vara fury speccad för att lättare kunna hålla aggro osv.


signatur

Insert funny qoute here

Medlem

Nej. Men Arms är mer eller mindre en pvp specc. Fury är oftast bättre för att köra PvE DPS. 2H eller Dualwield spelar inte så stor roll, men Dualwield kräver bra gear för att vara effektivt.

Men 31/5/15 och dylika speccs är väldigt bra som warrior med, då man har bra dps och bra tanking, och denna kombination är mycket svårare att få ihop som fury warrior då man inte kan ha tactical mastery då.

fury har inget med aggro att göra, det är en ren DPS specc


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Inaktiv

Arms speccen är typisk pvp specc för att få ut så mycket burst damage som möjligt.
31/5/15 som Wardancer talar om är en rikitgt skön specc. Jag spelar 31/5/15 på warrior vilken betyder att jag är en hybrid. Jag får plocka båda tank gear och DPS gear i endgame instancerna.

Inaktiv

körde 31/5/15 ett bra tag och insåg till slut hur otroligt tråkigt jag tyckte att det var tankar helt ok, men dmg mässigt så hamnar man bra långt efter men den funkar helt klart bra. kör dock heldre 5,31,15 om man har gear för det såklart, annars är fury inte mycket att hurra för, går kanon att tanka med den speccen!

Medlem

31/5/15 med Last stand för PvP är skitcoolt och den funkar perfekt för att tanka upp till ZG iprincip (vet inte vad det gäller AQ20 men Zala har tankat det med sin warriors som är fury spec som brukar dpsa och dö med dw). Själv spelar jag 31/20 för enrage då jag nästan enbart spelar PvP med min warrior.

31 arms talenten är i vissa PvE encounters guld värd iom sin debuff för den som har varit med i endgame vet att det finns bossar som healar sig själv och med en Mortal Strike som ligger och tickar så blir det mycket enklare.

Kan inte säga vilken spec som är bäst men Zalas tycker jag funkar helt ok när vi spelar. Kan inte säga hur den ser ut så det får han säga själv.


signatur
Inaktiv

Tix, man kan tanka allt med den specen (MC,bwl,aq40) sålänge folk vet om att man inte är full tank spec. och ja mortal strike är guld värd på typ ebonroc

Inaktiv

Ok, det låter ju som att 31/5/15, kan va något att satsa på. Då är bara frågan: vhur ser denna spec ut? Någon som kan länka till en beskrivning? Tack!

Inaktiv

Hittade builden för 31/5/15 i ett annat forum så jag testade. Jag hoppas den blir mycket bättre att "tanka" med än min tidigare build, för den var inge vidare att körasingel PVE med. Mobs som jag igår tog med ca 40% av hälsan kvar, tog nästan livet ur mig nu.

Medlem

Stubbe 31/5/15 är mest för raids inte solo, då tycker jag du ska fortsätta med 31/20 eller alternativt en fury-2h build. protection är mer eller mindre uteslutande för att vara tank i grupper eller i raids.

31/4/16 build med last stand och shieldblock (själv klart väljer du vapen specc och lite annat smått o gått själv)
http://www.wowhead.com/?talent=TMuxdAboxzmZxfzoL

Fury 2h - Vissa poäng går att flytta runt, t.ex. Intercept, Berserker Rage och Execute om det är något speciellt man vill ha t.ex. Cleave etc. Men mycket bra för PvE dps pga flurry och kräver inte alls lika bra gear som en Fury-Dualwield build. Dock så bör man iallfall ha 850-900 Attackpower utan battleshout för att inte bloodthirst ska bli aldeles för klen.
http://www.wowhead.com/?talent=pMhxbhbZE0zVMxRio


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Inaktiv

Kör full DW fury specc själv och med gear är warriors med den builden klart underskattad i vissa kretsar. Dmg är on par med rogues i pve, skillnaden är att man kan tanka också

Btw, gear > build när det gäller tankning.

Så här ser min build ut efter många respecs http://www.wowhead.com/?talent=pbhxbhbZVVucxxoVo

Inaktiv

imo är det lite sent att i dagsläget säga att warriors är underskattade i pve-dmg.. dom är nästan överskattade numera ;D


signatur

Give me death or give me rain - I feel so numb, better give me pain.

Inaktiv

Vissa har fattat, andra inte. Bla har jag en polare som vägrar låta sig övertygas trots att han spelar i ett gille som kör naxx. Tror dock inte dom har någon fury warrior. En annan polare uttryckte sig med stor förvåning - "Alltså, vet du vad som är mitt gilles fetaste dpsare? En jävla warrior!?!?"

Inaktiv

heh
det är alltid warriors + nån speciell extremt potion-knarkande rogue i toppen när vi kör.. be it naxx or aq40 or bwl or mc :>


signatur

Give me death or give me rain - I feel so numb, better give me pain.

Inaktiv

Testade att speca om till fury, och skillnaden blev ganska markant :). Verkar ganska kul, men jag misstänker att jag suger jämfört med andra fury warr för jag har ingen koll på vilka skills jag skall använda när jag fightas. Jag startar med en "intercept" och vevar sedan loss med "bloodthirst" så fort det går och sedan vet jag inte vad jag skall göra.

Vore tacksam för tips!!!

Inaktiv

Bloodthirst, overpower, heroic strike, cleave, execute.
I den ordningen ungefär.

Bloodthirst slänger jag iväg so fort cd är klar. Overpower är en gratis attack som med specc oftast crittar, använd så fort det ges tillfälle. Heroic strike använder jag när jag har rage att undvara. Cleave används när två eller fler mobs står inpå varandra och läget säger att det är ok med cleave. Dessutom använder jag ofta cleave istället för HS i vissa bossfighter (exempelvis vael) för att inte bygga för mycket threat.

Glöm heller inte bort battleshout, whirlwind, charge, bloodrage, berserker rage, deathwish och recklessness.

Du lär dig med tiden hur du ska prioritera skills och när dom ska användas för bäst effekt.

Medlem

Well, basic req för att man ska va tillräckligt bra med dw-fury för single target dps i end-game brukar väl ligga på runt 1k-1,2k ap unbuffed. 30% crit. 7-10% hit.

Att man kan tanka med en full fury-dps build och där gearen är utestlutande dps är väl lite å ta i. Man kan tanka trash och vissa bossar tillfälligt för MT att få battleres eller liknande, men att tanka patchwerk i full dps-gear är inte direkt en bra rekomendation...

Här är iaf en 31-5-15 build med 2-h svärd:
http://www.wowhead.com/?talent=TVGxdhboxkVZxfz0L
Defiance är bra om man är med "nybörjare" eller pugs mest som extra hjälp.

Annars är en annan :
http://www.wowhead.com/?talent=TVGxdhboxkVZvbzh

Om man har poblem med att fixa + def gear i början av sin karriär

Eller:
http://www.wowhead.com/?talent=TVGxdhboxkVZxwzh


signatur

Quake? Är det smittsamt?

Inaktiv

För att nå 1k+ AP innan AQ krävs ett väldigt pusslande och nerfande av andra stats. Med all dps-gear som finns i MC och BWL når man precis 1k kan jag tänka mig. Det är i AQ det verkligen börjar droppa intressanta prylar för fury warriors

Medlem

http://ctprofiles.net/3488236 gear som jag hoppas att jag får vid 60. Allt hittas i onyxia/molten/ZG eller utanför raid instanser. Rätt hyffsat om jag får säga det själv. Finns förstås bättre för pve dps (tex edgemaster's handguards) men den duger åt mig och mitt farmande/pvp.

Inaktiv

Samma här har bara Pre-BWL/AQ40 gear och har 950 AP, saknar lite enchants på mitt gear och saknar en slö MH för PvP.

[http://wow.allakhazam.com/profile.html?831493]


signatur

Furry Fury Warrior

Medlem

Coren och typ 1k liv eller så för att ha en suck i pvp som warrior...


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

1
Skriv svar