Fat Princess släpps på torsdag \o/

Flakmonkey
Fat Princess släpps på torsdag \o/

Idag har #SCEA Santa Monica äntligen bekräftat ett lanseringsdatum för #Fat Princess ett av de nedladdningsbara titlar som jag sett fram emot mest det senaste året. Och vad som är ännu bättre är att det släpps i alla regioner redan på torsdag vilket verkligen inte hör till vanligheterna för Playstation Network. Priset för den amerikanska marknaden är satt till $15 vilket bör innebära att det åtminstone inte kommer kosta mer än 20 euro här i Europa.

<script src="http://www.fz.se/filmer/_embed.php?id=3462" type="text/javascript"></script>

Om du inte har en aning om vad det är för spel kanske trailern ovan och den dagsfärska intervjun nedan förklara en del.

<object width="437" height="265" id="viddler"><param name="movie" value="http://www.viddler.com/simple_on_site/faeb32b4" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed src="http://www.viddler.com/simple_on_site/faeb32b4" width="437" height="265" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" name="viddler" ></embed></object>

#blogg

Medlem
Fat Princess släpps på torsdag \o/

De har varit väldigt generösa med priserna.

Shatter som jag tror kostar 7.99 USD går på enbart 55 SEK. Och Battlefield 1943 som kostar 15 USD blev endast 120 svenska kronor.

Detta blir ett köp på Torsdag iaf.

Medlem

Ser hur bra ut som helst, kliar i visa-kortet redan nu

Medlem

Har inte sett någon trailer tidigare, men trailern såg sannerligen mysig ut.
Kanske blir ett köp sen, vem vet?

1
Skriv svar