Uncharted 2 är en given GOTY-kandidat

Flakmonkey
Uncharted 2 är en given GOTY-kandidat

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=52546"/><param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=52546" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>

Det är givetvis för tidigt att försöka förutspå vilket spel det är som kommer utses till GOTY (Game of the Year) i spelpressen, men min hetaste kandidat till priset är #Uncharted 2: Among Thieves. Med #Uncharted: Drake's Fortune visade #Naughty Dog hade vad som krävdes för att ta steget från Playstation 2 till Playstation 3 som så många andra utvecklare haft problem med och i del två ser ut att trappa upp allt ännu ett snäpp. Inte bara när det gäller grafiken (trailern ovan visar ju prov på det) utan även när det gäller spelmekanik, handling och inte minst flerspelarläget som av betatestarnas kommentarer att döma tycks kunna bli riktigt riktigt kul.

[eos_image="90337;w400"]Nathan och den nya flamman(?) Chloe[/eos_image]

Ser verkligen fram emot att få träda in i rollen som Nathan Drake i höst och till dig som inte har spelat ettan kan jag bara säga att det börjar bli dags att göra det nu - nu när det finns som Platinum så finns det ingen anledning att inte köpa det om du har en PS3:a.

#blogg

Medlem
Uncharted 2 är en given GOTY-kandidat

Akta för att säge det för då kommer Xbotarna och gnäller


signatur

Nostalgia is a hell of a drug Benny.

Flakmonkey

Äsch, Svårt att ta åt sig om de gnäller när man har en Xbox 360... Tycker mest synd om fanboys faktiskt, det är ju de som missar en massa bra spel till de maskiner de vägrar använda av någon löjlig anledning.

Medlem

I sanning den enda vägen nosnos, att äga alla
Sitter själv och gräver i högarna och har kommit fram till att det var dags att köra igenom No More Heroes igen, Suda51 är en stabil kille

1
Skriv svar