Coola killar tittar inte på Explosioner

Medlem
Coola killar tittar inte på Explosioner

Att det har varit lite torrt i filmindustrin det har nog alla märkt, det kommer filmer som är remakes på andra filmer som har varit remakes av någonting annat. Även så kommer det uppföljare på filmer som inte har haft en uppföljare på över ett årtionde eller mer.

Ny inspelningar är också något som är populärt nu.
Såg förra helgen på ny versionen på Friday the 13th, Massa naket och en galning med Hockey-mask eller vad det är förnågot. Den hade iaf en av dom bästa döds scenarna i en film på länge. Så man undrar hur lång tid det ska ta tills Jason är tillbaka i rutan? Enligt Imdb 2011.

Läste att det skulle komma en ny inspelning på Child's Play eller Onda dockan som det heter här i sverige. Det ska visst vara som första filmen fast med en twist.. är M Night Shyamalan med o påverkar? Iaf så är det Brad Dourif som gör rösten till Chucky som vanligt. Och denna kommer ut omkring 2010. kommer vi få kontakt?.

Ännu en Remake är på gång, och denna är också en skäckis. En som ser dig när du sover.. Nej det är inte Tomten utan Åter igen så är Freddy Krueger inne i folks drömmer och förstör dom. Tyvärr så är det inte Robert Englund som spelar Freddy i denna vilket är synd för han är en riktigt bra skådis. Utan det blir Jackie Earle Haley som spelade Rorschach i Watchmen. Denna komer ut 2010'ish

Mera Remakes är på gång och endel fortsättningar lika så. Vi har allt från Predator till Snuten i Hollywood. Vad ser du mest fram emot att få en remake/fortsättning av?

Dagens video

#blogg

Medlem
Coola killar tittar inte på Explosioner

Predator blir FÖ inte en remake utan en uppföljare. Det var först kallat en reboot men det är ju inte direkt mycket att reboota

Sen så är det ju Robert rodriguez som producerar och Niel Mashall som regisserar så det är ju tammefan en match made in heaven ^_^

Sen får vi inte glömma att Alien får en prequel också.


signatur

Videomupp

Medlem

Heh, så sant så när man tänker på Predator 1 o 2.. dom har ingenting med varandra att göra forutom att det är en predator med.

Alien lär nog bli grym så man får väl se vad det blir förnågot. Om man får se lite levande Space Jockeys för engångs skull.

1
Skriv svar