E3 2009: Torsdagen, ännu en fortsättning (Nintendo, del 2)

Inaktiv
E3 2009: Torsdagen, ännu en fortsättning (Nintendo, del 2)

Nintendo planerar att släppa en pulsmätare som nästa konsoltillbehör, för att göra "spel" som hjälper dig att somna. Och ingen vågar skratta. Cynikerna har blivit brända för många gånger för att våga öppna munnen och ifrågasätta dumheterna, för de vet att den där vita plastbiten förvandlades till guld i samma ögonblick som Satoru Iwata stoppade in sitt pekfinger i den. Här är andra delen av min montertäckning från Nintendo.

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
Nintendos första- och andrapartsgalenskaper behöver inte innebära nya plasttillbehör och casualinriktat målgruppstänk. Det kan också resultera i sinnesutvidgande upplevelser där alla får plats så länge de är öppna för märkligheter. Tänk Wario Ware, Rhythm Paradise och Jungle Beat. Actionrollspelet Mario & Luigi går ut på att Mario-bröderna äntrat Bowsers kropp och ska hjälpa honom att utföra en rad olika äventyr. Kanske måste man undsätta en fransk ost som fastnat på en öde ö? Bowser börjar dra i ett snöre fäst i en av öns sidor, samtidigt som Mario och Luigi skickar elektriska impulser till Bowsers biceps. Otroligt charmigt.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Phantom Hourglass, Links första äventyr på Nintendos bärbara DS-konsol, är fortfarande det mest kompletta spelet för sin plattform. Men plocka bort det minst sagt störande Temple of the Ocean King, stället man tvingades spela om alldeles för många gånger på sitt äventyr, och spelet hade varit ännu bättre. Spirit Tracks går i rälsens tecken, och Link reser land och rike runt kuskandes ett kanonbestyckat lokomotiv. Det mesta verkar vara sig likt ? förutom tågåkandet då, som påminner en hel del om Wind Wakers sjöfarande ? från Phantom Hourglass, med små fantasifulla tillägg. Bland annat så har Link hittat en Phantom-kompis att ta hjälp av i några av spelets många grottor. Mer av samma behöver inte vara dåligt - så länge det inte är exakt samma sak.

#blogg


signatur
Medlem
E3 2009: Torsdagen, ännu en fortsättning (Nintendo, del 2)

Är jag den enda som tyckte att det var genuint roligt att försöka slå sina rekord då man återvände till templet?

Inaktiv

Eventuellt, ja


signatur
Inaktiv

"de vet att den där vita plastbiten förvandlades till guld i samma ögonblick som Satoru Iwata stoppade in sitt pekfinger i den."

O_O

Inaktiv
1
Skriv svar