Skepnadsbyte på FZ

Medlem

http://img444.imageshack.us/my.php?image=mhrz5.jpg

Är det så spelsidorna ska se ut? Tycker inte alls om det...


signatur

"I never asked to be squad leader"

Medlem
Skrivet av Elias O:

http://img444.imageshack.us/my.php?image=mhrz5.jpg

Är det så spelsidorna ska se ut? Tycker inte alls om det...

Jepp, ser ut så för mig.


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Medlem
Skrivet av John:
Skrivet av ostmjuk hamster:

Väldigt nice Heta spel känns som en trevlig funktion men vad sägs om att göra en motpol? Ett kallt spel som ingen vill röra? Skulle ni inte kunna göra en maskin som frenetiskt letar efter impopulära spel, spel som kanske rent av är riktigt bra men bara glider förbi obemärkt genom historien?
En gång i månaden skulle något nytt kunna poppa upp. Eller så skulle ett resultat sporadiskt kunna komma upp. Något av de 25 "minst intressanta" spelen skulle kunna visas i den rutan.

Vad säger ni?
Suger eller duger min tanke?

Intressant tanke, men med en databas på runt 8 000 spel finns det rätt många som är "dåliga". Att skilja de "bra dåliga" från de "dåliga dåliga" är lite för svårt för en maskin.

Går kanske att ha med lite fler variabler? Som t.ex. antal klick på "spelets sida", antal personer som äger det, sökningar på spelet? Ja, jag vet inte hur er sida är uppbyggd men tänkte att eftersom ni verkade ha ett register på hetaste spelen så kanske ett på den mindre heta också fanns.

Om de är "bra dåliga" och "dåliga dåliga" kanske inte spelar så stor roll. Man vill ju exponera alla spel och sedan kan folk dra sina egna slutsatser om vad de tycker.

Medlem

Inga releaser på förstasidan mer?

Inaktiv

Ja, jag skulle få plats med 3 FZ på min skärm på bredden som det är nu, varför inte bredda den på högre upplösningar så vi slipper scrolla ???


signatur

"Nothing is more intolerable than to have to admit to yourself your own errors"

12
Skriv svar