Battlefield: Bad Company

Inaktiv
Battlefield: Bad Company

<object width="480" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DLYdoodBh5w&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DLYdoodBh5w&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="340"></embed></object>

Tjena!

Känner mig allmänt seg och långsam nu, men fy fan vad bra trailer #Electronic Arts har gjort till #Battlefield: Bad Company 2. Blir sjukligt sugen.

Då har jag alltså redan gjort upp en plan för morgondagen. Upp runt 9, vidare till jobbet, hemma runt 6, och sen blir det Bad Company-demon.

Lovar att komma med ett spel test på det sen med vad jag tyckte, för er som inte lirat någon demo innan. Men jag kan säga redan nu att jag kommer gilla det. Hoppas bara grafiken är så bra som den är i demon, men det kan man väl knappast hoppas på va? Den är ju förbannat bra!

Ha de gött, grabbar (och töser)!

#blogg


signatur

--------------------------
http://www.fz.se/bloggar/spelbloggen_/

Medlem
Battlefield: Bad Company

Jo det är ju grymt snyggt! Och trailern är bara online gameplay!
Kommer bli ett klart köp för att badcompany 2 kommer till PC!

EA = Bad
DICE = Good
DICE + EA = Good games, bad support.

Det är lite synd att DICE samarbetar med EA...

OnT: Trailern är jäkligt grym, har någon en aning om när spelet kommer?


signatur

Grinder and paint
Makes me the welder I aint

1
Skriv svar