Lidström i NHL09

Inaktiv
Lidström i NHL09

Mannen, Myten, Legenden lägger in av i första taget.

Tjenare,

Vill bara slänga in en liten kort notis, som kanske är totalt ointressant för många.

Men Mannen - Myten - Legenden inom NHL, Nicklas Lidström, spelar förvånansvärt länge. Han är 40 nu och har skrivit på för 2 år till på min Dynasty nu i natt.

Han blir ju inte direkt sämre heller. Är inne på säsong tre, och han ligger fortfarnade på ca 60-70 poäng per säsong. Klockren back, men med en lön på 7,2 miljoner dollar är man inte såå sugen på att ta över honom till ett annat lag. Jävla tur att jag fått in några grymma rookies med två-vägs kontrakt som trycker ner lönekostnaderna.

Två nya rookies som jag kan tipsa om, som finns med i draften år två:

- Tim Spina, DFD, 77 overall, potential B.
- Jim Scoville, PLY, 77 overall, potential B.

Två killar som kan platsa i ett NHL-lag direkt. I mitt fall är det endast Spina. Han har väl utvecklade egenskaper och KAN spela i NHL utan att göra bort sig. Tror han kan utvecklas till något riktigt bra.

Ha de gött!

#blogg


signatur

--------------------------
http://www.fz.se/bloggar/spelbloggen_/

Medlem
Lidström i NHL09

Kom ihåg bara att om Lidström skulle få för sig att sluta spela så måste du fortfarande betala 7,2 miljoner i lön i två år.


signatur

Morning Glory, the revival!
An "It's so easy" to be social, "It's so easy" to be cool

Inaktiv

Visserligen sant. Men känns faktiskt som att Lidström håller på ett tag till. Många spelare som slutar är också dem som blivit nedpetade i kedjorna. Förra året exempelvis McCarty som fick spela AHL. Förhoppningsvis spelar han i två år till. Han är viktig.


signatur

--------------------------
http://www.fz.se/bloggar/spelbloggen_/

1
Skriv svar