Woho. Kallad på intervju. Kickass

Medlem
Woho. Kallad på intervju. Kickass

Så skedde det äntligen. Efter att ha gått arbetslös sen september i fjol fick jag precis ett mail från Casino Cosmopol att jag är kallad på intervju för anställning som dealer den andra juni.

Hade helt räknat bort det jobbet eftersom det gått så lång tid från sökningen.

Nu har jag aldrig varit på intervju innan, är lite nervös ändå.
Ska jag ta ut mina piercingar (man får ha det på jobbet sen, men ser det ändå bättre ut?)
Sen ingår det även en huvudräknardel samt en problemlösningsdel - kommer jag bli hjärndöd och klappa ihop totalt även in jag tror jag är förhållandevis väldigt bra på huvudräkning?

Sen ska man även ha med sig betyg från gymnasiet. Mitt sånt är ofullständigt, men har läst upp det, så när som på 50 poäng, på komvux. Men har ännu ej hunnit få betyget därifrån. Kommer de bli arga på mig?

Wah, needs this änna :c

#blogg


signatur

[color=black]Useless corpse. Jesus loves you. Useless corpse.[/color]

Medlem
Woho. Kallad på intervju. Kickass

Jag har själv en fundering att söka mig mot CC då jag skulle bli en förträfflig Värd.
Lycka till på Intervjun !

Medlem

Kan man inte få komvux papperna på något sätt? Någonstans borde det väl finnas någon preliminär information där det står att du har gjort dem och dem ämnena som du kan skriva ut och ta med dig? Kanske inte officiella papper, men det ger ju trovärdighet i det du förklarar.

Piercing kanske ser bättre ut om man tar ut fö, ser möjligtvis lite mer "Vuxet" ut även om det kan verka fånigt. Men det skadar ju inte direkt.

Och FÖ så är det bara att försöka med delarna, försök att öva lite problemlösning innan just in case så ska det nog gå bra


signatur

Videomupp

Medlem

Dina papper från komvux ska inte vara några problem att få ut. Jag väntade i 3 år innan jag plockade ut dom jag behövde för högskolan till hösten. Det är helt klart en fördel att ha alla papper i ordning på intervjun. Det ger bra intryck.

Jag tycker ju att det inte ska spela nån roll om du har dina piercings kvar. Men efter vad man läst i media då och då så verkar det vara en nackdel att ha det på vissa arbetsplatser.

Får du jobbet kan du fråga om det är ok med piercings.

Lycka till:)


signatur

C-64, 64kb RAM, The Final Cartridge III, 5,25" 1541-II, WICO Bathandle <---In action Spelmusik

1
Skriv svar