Litteratur visar Resident Evil var skåpet ska stå

Medlem
Litteratur visar Resident Evil var skåpet ska stå

Wow!

Jag, Alfred och Johan - tillsammans med lite annat löst folk - var hemma hos Tommy Preger igår. Han hade en fin lägenhet, lite bohemisk nästan, men så är han ju lite kommunist också!

Vi undersökte givetvis hans bokhylla noggrant och hittade den här boken:

Det stämmer! Det är den officiella novelliseringen av tv-spelet!

Och vilken bok, sen! Den går igenom händelseförloppen från spelet till punkt och pricka, beskriver hur Jill och Chris plockar upp herbs i hörnen, löser pussel och sprayar zombies med kulor - helt utan någon som helst ironi. Fantastiskt uselt. Bäst av allt är karaktärernas tankar (en av få saker som författaren fått utrymme att laborera lite med själv). Att få höra Albert Wesker fyra av det fruktansvärda svärordet Jesus! när allt går åt pipan mot slutet fläskar sannerligen ut Resident Evil-upplevelsen till max.

#blogg

Inaktiv
Litteratur visar Resident Evil var skåpet ska stå

Från 1 år. Viktigt.

(Du kunde ju ha grävt upp lite autentiska citat från boken, slöfock!)

Nä, försökte, men hittade bara inledningen på amazon. Eftersom den handlar om när de struttar runt på polisstationen innan de åker ut till herrgården kändes det inte aktuellt.


signatur

Kittens are for real!

Inaktiv

Haha! Kom på en av de bättre grejerna med boken nu. Minns inte i detalj, men på något sätt lyckas författaren förklara inventory-systemet och hälsomätaren också. Typ att STARS-gänget har varsin superfickdator som mäter av deras värden och varnar när de har blivit för mycket tuggade på.
Säga vad man vill om henne, men SD Perry var iaf rätt trogen förlagan. Respekt för det!

Inaktiv

Gaaah, jag blev helt ledsen av att läsa den där boken för några år sedan. Wesker lät ju som en tönt


signatur

Om kärleken till tvspel och allt som hör till: http://xboxflickan.se

1
Skriv svar