Tony Hawk's Proving Ground-trailer

Robot
Medlem
Tony Hawk's Proving Ground-trailer

dom försöker gjöra det verklighets troget precis som "Skate" men skate ser bättre ut


signatur

I'm the broken one who fixed it.

Inaktiv
Skrivet av Bluevortex:

dom försöker gjöra det verklighets troget precis som "Skate" men skate ser bättre ut

Yes de gör dem säkert! Men ja, skate ser snyggare ut det har du 100% rätt i, men det är väll det som är "grejen" med de nya skate-spelen - de ska bli verklighetstrogna.


signatur

The Piano Has Been Drinking

Inaktiv

Kan inte påstå att det ser verkligt ut, skatarna flyger ju fortfarnade 3 meter upp från halfpipen, det ser snarar ut som ett uppiffat tony hawk pro skater 4!
eller?

Medlem

Det ser helt fel ut! Skate ftw!
Dom flyger ju upp i luften som om vi inte hade någon gravitation på jorden.

Medlem

Håller med föregående till 100%.

Inaktiv

Jag tycker visserligen det är bra att de ändrar kurs, konkurrens är alltid bra. Jag tycker inte om Tony Hawk-spelen alls, eftersom det bara har blivit en soppa av tramisga fjantar som Bam, overkliga combos och helt sinnesjukt felaktiga signaler om vad skate handlar om; det är inte destruction 100% over the world som gäller, det handlar om passion för skateboard och en förbrödrande, helt otroligt gränsöverskridande sport. Något Tony och alla cky-fjantar helt missat i sin kommersiella smörja.

Om Neversoft och Tony ändrar riktning och börjar följa lite mer verklighetstrogna mönster borde det bara vara bra, och ska uppmuntras. Hellre det är att de pepprar på med ännu mer goja i nästa uppföljare.

Men EA's Skate kommer antagligen sparka resten av Tony-seriens arsle så hårt att självaste Hawk kommer få blåmärken i arslet. Så kanske nästa Tony-spel kan tas på allvar, för Proving Ground verkar sannerligen vara samma gamla Tony, fast utan Jackass-tramset och i lite slöare tempo.


signatur

Terapi? Nä, Quake.

Medlem

AT THE GATES - SLAUGHTER OF THE SOUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste köpa detta!!!


signatur

"AT LAST, SIR TERRY, WE MUST WALK TOGETHER."

1
Skriv svar