Medlem

Att Super Play gav spelet 7/10, är det verkligen riktigt? Att dömma av recensionen borde man isf kanske revidera sin uppfattning om den tidningen..

Inaktiv

Personligen fann jag Tenchu Z roligare än Assassins Creed.

Assassins creed: 3.5/5

Spelet har en helt underbar grafik skapar en mysig atmosfär, en strålande kontroll gör det är lätt att komma in i spelet, bossarna är roliga men efter det har spelet inget mer att erbjuda.

Det kvittade om du hade 500 vakter på dej, spelet blev inte svårare. Man tröttnar efter 511 pareringar. Storyn är inget att hänga i granen och efter du klarat spelet en gång så tappar du suget.

I Assassins Creed flyr man in i ett tält för att spara på tid, inte sitt liv.

Det roligaste i AC är de varierade bossfighterna.

Tenchu Z: 4/5
Det är godkänt snyggt men har en ganska elak kontroll till en början. Om du blir upptäckt så är AI:n inget att ha, låt därför bli att bli upptäckt så blir spelet mycket roligare.

Men värt att nämna är en bit längre fram bjuder spelet på ninjor som har en smula mer tålamod och du behöver verkligen lägga benen på ryggen för att skaka av dom.

Det sanna nöjet i Tenchu:
I Tenchu är uppdragen korta men många, spelets utmaning ligger i att stealthkilla alla på ett artistiskt sätt utan att bli upptäckt.

Det går att chaina stealthkills, så länge alla vakterna står mot ryggen mot dej kan du ta dom alla i samma veva. Utmaningen är lura alla vakter titta åt samma håll. Det finns oljud, tekniker och magier som du kan mixtra med för att åstakomma detta. )

Tenchu Z demo: 0/5
De måste varit någon sadistisk önskan med detta demot. Demot är till för att avskräcka folk att köpa spelet.

Kortfattat, världens sämsta demo, för att spelet inte låter dej lära dej kontrollen som är väldigt vital del av spelet. I fullversionen finns det tack och lov en tutorial för kontrollerna.

De personer som klarat demot utan att ha lirat tidigare tenchu spel skall ha en stor stjärna för sitt tålamod.

edit: minskade lite på wall of text.


signatur

Ajebaje: I vanlig ordning handlar "debatten" mer om att hävda sig själv än att diskutera frågan.

Medlem

Av någon sjukt konstig anledning köpte jag det här spelet och gillade det, hmm........

Medlem

haha vilket dålit demo ! de sög verkligen.
inte att rekommendera.

12
Skriv svar